NAOZAJ OSOBITNÉ SPÔSOBY sexuálneho vzrušenia O rôznych nezvyčajných erotických praktikách sme už písali niekoľkokrát, ale svet sexu je vďaka ľudskej fantázii natoľko bohatý a rozmanitý, že táto téma sa jednoducho nedá vyčerpať. Nakoniec je to aj dobre, pretože kým máme čo objavovať, skúšať a učiť sa, sex a erotika bude mať pre nás stále tú správnu magickú príťažlivosť, stále nás bude vábiť doteraz nepoznaným. Dnes som si pre vás pripravil naozaj unikátne a málo známe spôsoby, akými si niektorí dokážu privodiť erotické mrazenie, vzrušenie a občas aj práve týmto metódam dávajú vo svojom sexuálnom živote zelenú. Nakoniec, prečo nie, možno niečo zaujme aj vás a odhodláte sa vyskúšať doteraz neochutnané. Tak čím by sme začali?

Medzi nebom a zemou

Veríte na duchov? Veľa ľudí sa len zasmeje a uškrnie, hoci sa tak trochu jedná o pózu a v ich živote sa nájdu situácie, kedy o existencií niečoho nadprirodzeného alebo aspoň úplne nevysvetliteľného vôbec nepochybovali. Jasné, sú situácie, kedy niečo také nie je možné priznať už len preto, aby človek nebol považovaný za cvoka, naivného idealistu alebo jednoducho niekoho, kto chce byť za každú cenu zaujímavým. Ale sexuálna náklonnosť k duchom a démonom je až prekvapivo často praktizovaná, hoci postupy, metódy a spôsoby realizácie sa môžu rapídne líšiť. Bežne sa to nazýva spektrofilia. Jednou z možností je požiadať ducha či inú astrálnu bytosť o účasť na sexuálnom akte, ani platenej sex spoločníčke by niečo také nemalo nijako vadiť, maximálne vás to bude stáť nejaký ten príplatok za ducha, ktorý sa bude pozerať, alebo si tiež skúsi užívať. Téma obcovania s duchmi sa okrem toho občas stala aj obľúbenou veselou zložkou rôznych hororov a duchárskych komédií. Neodsudzujte ale tých, ktorí si ducha prizvú do postele, môže to byť náhodou celkom zaujímavé! A rozprávanie žien, ktoré boli znásilnené duchom alebo sa mu dobrovoľne odovzdali, to nie je nič nové, to sa traduje už od stredoveku.   Ešte dokonalejšia je asi takzvaná exofilia, ktorá spočíva v sexe s mimozemšťanmi, nech už vyzerajú akokoľvek a správajú sa podľa svojho alebo podľa bežných ľudských noriem. Ak nájdete na záhrade odtlačok v tvare taniera a hmlisto spomínate na éterickú bytosť v lesklom skafandri alebo na monštrum s množstvom chápadiel a klepiet, ktoré z vás vysalo semeno do poslednej kvapky, možno ste mali práve taký zážitok. Ak vám bude v peňaženke chýbať pár bankoviek, možno ste skôr využili služby niektorej šikovnej amatérky, ktorej ste sa v povznesenom stave zverili, že po takomto exotickom zážitku túžite a tak vám ho rada dopriala. Buďte radi, že všetko dobre dopadlo a medzigalaktickú erotiku ste úspešne zvládli. Snáď ste pozemšťanom neurobili hanbu, to by sa mohlo rozniesť až za hranice našej Slnečnej sústavy. Tento nezvyčajný štýl sexu sa ale dá naozaj praktizovať aj vo veľmi bizarných maskách a prevlekoch, kedy elegantnú mimozemšťanku nahradí slizký votrelec alebo hocijaká iná fantasy príšerka. Ale ak to dobre dopadne, máte kamarátom čo rozprávať. Možno by stálo za to urobiť aj pár neobvyklých fotiek, lenže, ako všetci vieme, fotky UFO, mimozemšťanov a yettiho sú pravidelne rozmazané a bývajú dôvodom na diskusiu s tými, ktorí neveria v ich pravosť.

Dve vajcia na skle

Tak táto zvláštna a bizarná erotická túžba ma celkom pobavila. Podľa toho, kde sa bude prevádzkovať, sa môže jednať buď o vcelku neškodnú srandičku bez rizika, alebo tiež o celkom exhibicionistický kúsok. O čo sa teda jedná? Táto túžba sa volá censtrokrefilia a v zásade to znamená, že muž sa nebráni svojej neodolateľnej túžbe pritisnúť svoj miešok na sklo či sklenenú tabuľu. V podstate, vlastne sa zase toľko nedeje, ak takým spôsobom oblaží napríklad platenú erotickú spoločníčku, ktorá je na druhej strane sklenenej výplne dverí alebo za balkónovým oknom. Nikto okolo nič netuší, spoločníčka môže chvíľu pre potechu zákazníka aj oblizovať akoby cez sklo jeho genitálie a potom dochádza k vzrušeniu. Nasleduje spravidla klasický sex a spokojnosť je na oboch stranách, sklo sa umyje a je hotovo. Inak je tomu ale v prípade, že roztúžený censtrokrefilik sa rozhodne ku vzrušeniu použiť napríklad výklad obchodu plného zákazníkov či okno auta, ktoré stojí na križovatke na červenú. Za sklom je väčšinou žiadúca pohľadná a príťažlivá žena. Ale tu už sa môže schyľovať k problému pretože nie každá má pre tieto hrátky pochopenie. Ak má vedľa seba poriadne nabúchaného dvojmetrového Ramba, viete si iste predstaviť v lepšom prípade útek poloobnaženého chlapíka, v horšom aj oveľa menej veselý záver. Preto s týmto spôsobom erotického dráždenia pekne opatrne a s rozumom. V poslednej dobe sa veľa podobných exhibicionistov objavilo na Facebooku a ďalších sociálnych sieťach, niekedy je to však asi skôr recesia, na ktorej sa podieľa celá partia pojašených študentov, to už potom so sexom nemá veľa spoločného.

Drobnosť na záver

Veľmi špecifickým spôsobom pohlavného vzrušenia je aj záľuba v tých najmenších živočíchoch. Táto záľuba je nazvaná formikofília, ale nemusí sa práve týkať len mravcov. Názov je totiž odvodený z latinského pomenovania mravca, teda formica. Terčom sexuálneho vzrušenia ale môžu byť aj ďalšie malé živočíchy, napríklad často sa jedná o žaby, slimáky, rôzne larvy a červy. Pri ich vypustení na svoje alebo partnerkine telo sa fanúšik tejto záľuby silne vzruší, sex potom prebieha po odstránení zvieratiek alebo priamo s nimi medzi telami. Ochrancovia zvierat a prírody by vás za niečo také ale asi určite nepochválili, rovnako tak pri výbere spoločníčky buďte opatrní a radšej dvakrát dopredu vysvetlite, čože to vlastne požadujete, aby totiž nedošlo k omylu a na poslednú chvíľu sa všetko nepokazilo. Nezabudnite dať pozor, takí malí zvedavci radi zalezú aj tam, kam by určite nemali a to zase tak príjemné byť nemusí.

Čítajte viac o ďalších erotických praktikách:

Chremastistofilie, pyropubismus, iluzionismus, voyerismus Spanking, Trampling Facesitting, teabagging ELECTROPLAY, Violet Wand DOGPLAY, PUPPLAY FETIŠ, CROSSDRESSING PISS, kaviár