sex_zaFo2Názory ľudí na platený sex sú samozrejme rôzne, veď každý sme iní a ľudia sa vlastne nedokážu zhodnúť na ničom. Z jednej strany dochádza k puritánskemu zatracovaniu a boju proti erotickým službám zaFO, na strane druhej sa zase vyskytujú názory, že bez plateného sexu by spoločnosť prakticky nemohla správne fungovať a existovať. Netrúfam si napísať jednoznačnú odpoveď, to by bolo príliš trúfalé a najmä záleží na uhle pohľadu a celkovom vzťahu opýtaných na túto tematiku. Ani prieskumy a ankety nám totiž neprinesú jednoznačnú odpoveď, inak je tomu pri verejnom dopytovaní, inak pri anonymne vykonanom prieskume. Veľmi záleží aj na veku a sociálnom postavení osôb, ktoré sa k otázke sex zaFO vyjadrujú. Tiež pohľad žien a mužov sa v mnohých základných veciach líši, pozrime sa teda na celú vec nezaujato a s nadhľadom.

Ako sex zaFO vidia slobodní muži

slobodny_muz_sex_zaFOZ pohľadu mladých slobodných mužov je platený sex možnosťou, ako si rýchlo a bez “zdržovania” so zoznamovacími rituálmi užiť kvalitný sex kedykoľvek, kedy sa im zachce. Pochopiteľne, často sa im podarí dosiahnuť rovnaký cieľ aj bez využitia platených spoločníčok, avšak to už nie je u každého rovnaké. Niekto má väčší sexuálny apetít a túži po zmene i netradičných erotických praktikách, pritom však každý nie je manekýn z prvej stránky módneho časopisu a tiež výrečnosťou či spoločenským šarmom všetci muži neoplývajú rovnako. Slobodní muži stredného veku to majú ešte o niečo ťažšie a práve kvalitné erotické služby profesionálok aj amatérok im môžu pomôcť od zbytočného stresu a trápenia, navyše sa nemusia viazať a doprajú si takú partnerku, po akej túžia. U nezadaných mužov vyššieho veku býva sexuálny pud a túžba po erotike stále intenzívnejšia, avšak k realizácii cesta nebýva ľahká, aj v tomto prípade je spoločníčka zaFO prístupným a realizovateľným riešením. Ak slobodní muži platený sex zavrhujú a pohoršujú sa nad ním, je to z veľkej časti pretvárka a naozaj to s nimi býva úplne inak. Negatívne názory sú skôr len tie, ktoré sú prezentované verejne a tak majú muži obavy z toho, aby si nepoškodili reputáciu alebo pracne vybudovaný a udržiavaný morálny profil. Takže tým prípadným odporcom by som osobne plamenné reči proti sexu za odmenu moc neveril.

Názor zadaných a ženatých mužov na sex ponuky zaFO

zenaty_sex_zafoŽenatí muži sa úplne inak prejavujú v spoločnosti priateľov a spolupracovníkov, inak pochopiteľne pred družkou, manželkou či pred ľuďmi, u ktorých si chcú vybudovať a udržať povesť moralistov a bojovníkov za lepší svet. Avšak práve pre zadaných a ženatých mužov býva určitý stereotyp či odmietanie zo strany partnerky veľmi nepríjemný, u mnohých žien k tomu skutočne dochádza a to už po niekoľkých rokoch spoločného spolužitia alebo po založení rodiny, sex je potom skôr nutným, trpeným zlom. Dochádza k výhovorkám, odkladaniu, tým sa vzťah môže aj značne oslabiť alebo poškodiť, hoci v ostatných rovinách funguje dobre. Bola by škoda nedokázať nájsť vhodné riešenie, práve sex ponuky zaFO v takýchto prípadoch môže mužovi priniesť to, po čom túži a súčasne pomôcť udržať vzťah alebo rodinu pohromade aj v tak kritickom období. Pochopiteľne sa nič nemá preháňať a opatrnosti nie je nikdy dosť, vyskytujú sa ale aj prípady, keď sa partnerka o občasnom “odskoku” svojho priateľa nejakým spôsobom dozvie, napriek tomu je ochotná situáciu tolerovať a zmieriť sa s ňou.

Z pohľadu žien, ktoré erotické služby zaFO poskytujú

sex_zafoPre niektoré je to občasné privyrobenie, pre iné jednoducho profesia ako každá iná, niektoré tu svojim spôsobom dokonca nachádzajú spojenie obľúbenej činnosti s dobre platenou prácou. Každopádne názory mladých dievčat sa výrazne líšia od skúsených profesionálok a tie sú zase celkom iné ako pohľad žien, ktoré už dosiahli pokročilejšieho veku. Erotické služby zaFO síce nemajú pevne stanovenú vekovú hranicu, ale predsa len, po dosiahnutí určitého veku aj na tej s najväčšou starostlivosťou udržiavanej spoločníčke sa začnú prejavovať určité príznaky únavy a “opotrebovania”. Zarobiť si dosť na neskoršiu dobu a myslieť na “zadné vrátka”, to sa síce pekne povie, ale oveľa horšie dodržiava, zvlášť v období, keď o klientov nie je núdza a všetko vyzerá tak jednoducho… ale mať v rezerve nejakú profesiu, ku ktorej sa dá časom vrátiť a nemusieť niekde vyberať u dna, to je skutočne vhodné. Mladé dievčatá navyše na párty a podobných podujatiach (alebo na radu “skúsených a svetaznalých” kamarátok) občas vyskúšajú okrem alkoholu k odbúraniu depresií a udržaniu veselej nálady aj nejaké tie návykové látky, ale cesta spojená s drogami je v tejto profesii väčšinou spojená s nevyhnutným zostupom dole, na najnižšiu úroveň. Všeobecne možno povedať, že poskytovateľky erotických služieb a ďalšie “kňažky lásky” sa za svoju prácu nehanbia, avšak radšej sa bližšími detailami na verejnosti príliš nechváli. Že by časom došlo k legalizácii “najstaršieho remesla”, jeho zdaneniu, plateniu zdravotných a sociálnych dávok a k následnému výpočtu zaslúženého dôchodku, to je asi skôr science-fiction…

Aký je názor ostatných žien

zeny_vs_sex_zafoAko sa pozerajú na erotické pracovníčky ostatné ženy? Keď o tejto téme vôbec hovoria, väčšinou také služby odsudzujú a o poskytovateľkách sa dokážu vyjadrovať občas aj pohŕdavo alebo ich predstierane ľutovať, pritom im ale v kútiku duše občas hlodá červík závisti a zvedavosti. Veď ktorá žena by občas nezatúžila po zmene, ak sa k tomu pripojí aj nejaká odmena a všetko je v úplnom utajení… asi by sme sa čudovali, čo všetko sa naháňa v hlavách tých akože cnostných žien, ktoré horlivo broja proti platenej láske, prostitúcii, erotickým klubom či sex privátom. Mnohé ženy sa však pozerajú na túto tematiku naopak čím ďalej tým rozumne, svojím spôsobom chápu, že aj platený sex má v našej spoločnosti svoje miesto a opodstatnenie… a tie zatrpknuté, protivné odporkyne sexu zaFO? Nech si štekajú, život ide ďalej a kde by sme boli bez našich krásavíc, ktorým stačí zavolať alebo si ich vyhľadať napríklad na internetovom erotickom portáli Amaterky.sk! :-)