Sex stiesnených priestorochAk sa necítite dobre vo výťahu, nieto ešte vo výrazne stiesnenejších priestoroch, KLAUSTROFILIA by nebola nič pre vás. Svojím spôsobom je to vlastne pravý opak klaustrofóbie (strachu z uzavretých a obmedzených priestorov). Pre mňa teda, úprimne povedané, tiež nemá žiadnu príťažlivosť a nevidím na nej nejaké výhody, snáď len tú extrémnu úsporu priestoru. Ale každý je iný, nájdu sa jedinci, pre ktorých práve čo najmenšie a pokiaľ možno ešte spoľahlivo uzavreté priestory znamenajú erotické vzrušenie. Prebúdza v nich túžbu po sexe a ďalších erotických zážitkoch, práve v takých tesných miestach sa v nich prebudí sexuálny pud najsilnejšie. S erotickými partnermi to majú občas celkom komplikované, pretože nebýva ľahké presvedčiť druhú osobu na sex na takých neobvyklých miestach.

S požiadavkami klaustrofilikov (ako sa táto orientácia odborne nazýva) sa stretávajú aj amatérky, ktoré ponúkajú erotické služby na sex privátoch. Niekedy ich taká prosba len trochu zaskočí a nakoniec sa všetko podarí úspešne realizovať, horšie je, keď si amatérka neuvedomí dosť presne, čo vlastne klient vyžaduje. Potom už je na poslednú chvíľu ťažké vycúvať, môže tak dôjsť k celkom traumatizujúcemu zážitku aj pre inak skúsenú a ochotnú amatérku.

Kde bude KLAUSTROFILIK sexuálne spokojný?

Sex vo výťahuUrčite tam, kde je minimum priestoru, navyše aj možnosť zamykania zvyšuje sexuálny apetít, len zohnať vhodnú partnerku alebo sex escort spoločníčku, ktorej nebude vadiť minimum priestoru. Napríklad sex v aute, vo výťahu, v sprche, malej pivničnej kóji, na toalete, v špajzy alebo údajne je veľmi žiaduci aj sex v jaskyni. Postačí však aj kuchynka alebo maličká kancelária či balkón, kde vzrušenie naviac stupňuje šanca pristihnutia príchodom inej osoby. Klaustrofilik je teda na priestor pomerne nenáročný :)

Sochy v parku môžu byť tiež cieľom erotického záujmu

Sochy v parku môžu byť tiež cieľom erotického záujmuAk je niekto priťahovaný či eroticky vzrušovaný sochou, bábikou alebo podobným predmetom v podobe ľudskej postavy, jedná sa o pomerne vzácnu a vcelku neškodnú záľubu, nazývanú AGALMATOFILIA (občas sa používajú aj termíny pygmalionismus alebo statuofilia). Niekedy dochádza aj k sexu, niekedy len k “intímnym dotykom” alebo k obliekaniu a vyzliekaniu predmetov erotickej túžby. Tí, ktorí úplne prepadli fixácii na svoj objekt sexuálnej túžby občas vykonávajú aj symbolické tajné svadby a potom žijú so svojou krajčírsku pannou alebo sochou v životnej veľkosti, dokonca ich občas pekne ustroja a vezmú ju “do spoločnosti”. Keď sa zíde niekoľko takto zameraných párov, môže to byť svojim spôsobom celkom zaujímavá scéna, nemyslíte?

TERATOFILOVIA majú iné kritériá na vzhľad

Akromotofilia (osoby s amputovanou končatinou)Jedná sa o sexuálnu úchylku, ktorá spočíva v tom, že teratofíliou postihnuté osoby sú najviac priťahované ľuďmi, ktorí sú nejakým spôsobom zdeformovaní a znetvorení. Čím je telo neprirodzene tvarované a pokrútené, tým je pre nich lákavejšie. Vlastne sa jedná o určitú formu fetišizmu, pre osoby s telesným postihnutím ale práve teratofil môže byť svojím spôsobom darom z nebies, pretože si môžu splniť aj inak nereálne či len ťažko uskutočniteľné túžby osôb s popáleninami, jazvami alebo amputovanými končatinami. Odborníci tu ešte rozlišujú dve podkategórie - akromotofiliu (osoby s amputovanou končatinou) a stigmatofiliu (jazvy a spáleniny). Niekedy medzi postihnutými a teratofilmi dochádza k nadviazaniu skutočne dlhodobého a pevného vzťahu.

Sex do podpazušia? Prečo nie?

Masáž penisu prsiamiErotická praktika s označením ARMPIT sa používa najmä v prípade, ak nám ide o nezvyčajný erotický zážitok alebo je zrovna vagína partnerky z nejakého dôvodu “nepoužiteľná” a samotný orálny alebo análny sex nám už nestačí. Je to bezpečná praktika, pri ktorej nie je potrebné používať kondóm a práve možnosť výstreku horúceho semena na prsia či chrbát erotickej spoločníčky zvyšuje príťažlivosť tejto sexuálnej praktiky. Väčšinou sa používa ako doplnok sexu medzi prsia (TITTYFUCKING), ktorý je tiež veľmi obľúbený. Pri týchto spôsoboch milovania je možné plne dráždiť a súčasne pohľadom sledovať prsia, čím vyvinutejšie sú, tým býva erotický zážitok intenzívnejší. Menej obvyklý je sex do podkolennej jamky, ale aj to sa dá vyskúšať, aby sme mohli tvrdiť, že na ženskom tele nie je miesto, na ktorom sa pri troche snahy nedá nájsť erotické uspokojenie. Sem patrí aj sex medzi zovreté stehná alebo medzi chodidlá pokrčených nôh, len to chce naplno zapojiť erotickú fantáziu.

Ochutnávka po Japonsky

Ochutnávka po JaponskyAk vám chutí tradičné japonské sushi alebo ďalšie exotické jedlá, pripravované z morských rýb a živočíchov, môžete vyskúšať NYOTAIMORI. Jedná sa o jedenie vhodne upravených malých porcií, najčastejšie tak na jedno sústo, preto sú sushi ideálne. Konzumácia väčšinou prebieha z nahého ženského tela, ktoré býva poliate alebo potreté niekoľkými korenenými omáčkami, takže je si možné každé sústo “ochutiť” olíznutím novej príchuti na inom mieste tela. Skúste osloviť šikovné amatérky a pochutnajte si.

Jedenie z mužského telaNa dámskych jazdách sa občas praktizuje aj opačná varianta servírovania, jedenie z mužského tela sa najčastejšie nazýva NANTAIMORI. Ktorá varianta vám pripadá lákavejšie? Keď sa nad tým človek zamyslí, obe sú dráždivé… a sexom to skončí prakticky zakaždým…

Čo je pravda na autofelácii?

Tí ohybnejší sa vedia uspokojiť samiTento spôsob sebaukájania sa inak označuje aj ako AUTOORÁLNÝ SEX (tiež selflick alebo solosuck) a určite to nie je nič ľahké ani pre veľmi ohybné a pružné osoby. Podľa lekárskych prieskumov je túto techniku schopné vykonávať asi jedno percento z celkového počtu mužov. Keď sa o autofeláciu chce niekto pokúsiť, musí si uvedomiť, že bez dôkladného tréningu a gymnastických predpokladov to jendoducho nepôjde. Dopriať si pohodlný orálny sex na sex priváte je oveľa ľahšie a podľa môjho si to aj viac užijeme. Svojho času kolovala aj fáma o americkom rockovom spevákovi Marylin Manson, ktorý si vraj kvôli tomuto potešeniu nechal vyoperovať jeden pár rebier, sám ale časom všetko vyvrátil s tým, že išlo o propagačný trik.