Privát - ako to tam vlastne chodí?Privát je jedným z najbežnejších a najspoľahlivejšie fungujúcich princípov prevádzkovania plateného sexu. Nie každý privát však má rovnakú úroveň, nijaký oficiálne daný štandard neexistuje a tak názory na vybavenie, prístup a ďalšie veci okolo tejto tematiky sa značne odlišujú. Dôvody k návšteve privátu sa môžu rôzniť. Najčastejšie je to priaznivá cena, ktorá býva výrazne nižšia ako u erotických klubov alebo poprípade prenájmu hotelovej izby. Málokto zo ženáčov alebo mužov čo majú stálu priateľku bude navyše riskovať a pozývať si erotickú spoločníčku domov, stačí všetečná susedka alebo akákoľvek zlomyseľná náhoda a je o prúser postarané. Cestou do privátu a pri odchode si vás tiež väčšinou nikto nevšimne, pretože na rozdiel od tradičných “domov hriešnej lásky” nemajú žiadnu červenú lampu alebo ružové záclonky. Aj prevádzkovateľ privátu sa väčšinou snaží o nenápadnosť až utajenie.

Na prvý pohľad

Predstavu o úrovni privátu a poskytovaných službách môžete mať od niekoho z priateľov, takéto odporúčanie ušetrí občas sklamanie a zbytočnú cestu. Ak je to možné, tento postup čo najvrúcnejšie odporúčam. Občas sa asi každému zachce vyskúšať nejaký nový objav, potom je príchod do neznámeho prostredia vždy tak trochu prekvapenie. Určitý dojem - a ten prvý býva často najdôležitejší - čo si budeme rozprávať - si urobíme spravidla hneď po otvorení dverí na privát a po stretnutí s jeho užívateľkou. Väčšinou býva pomerne naľahko, ale mala by byť vhodne upravená a na úrovni. Rozospaté alebo zívajúce dievča s kruhmi pod očami či dokonca postarší páni v obnosenom župane dokážu väčšine z nás hneď zobrať náladu a záujem o sex. Rovnako tak lúpajúce sa tapety alebo vyšúchaný koberec s prepáleným otvorom od cigarety v predizbe. Je to síce strata času, ale v takom prípade je stále ešte možné urobiť to najrozumnejšie čo sa ponúka - a to je slušne poďakovať, odísť a na túto adresu už sa nikdy nevrátiť a prípadne varovať kamarátov alebo aj ďalších, ktorých by podobná hrôza mohla stretnúť. Viaceré portály sexinzercie ponúkajú možnosť vyjadriť sa či už na fóre alebo nejak inak. Ale našťastie sa takáto situácia prihodí naozaj veľmi zriedkavo, niekto sa s niečím podobným nestretne nikdy. Ono trocha už voľba štvrti a pohľad na dom kde sa privát nachádza naznačí dosť jasne, čo sa tak asi dá očakávať … rozumieme si, nie?  :-)

Jedna samotinká alebo “živý” privát?

Sú aj priváty trochu iného razenia kde sa nejedná o dievča na voľnej nohe ktoré sa snažia o poskytovaní služieb bez “pomoci a dohľadu” niekoho ďalšieho. Sú nimi priváty, kde slúži k erotickým radovánkam celé poschodie alebo aj celý dom. Tam to potom prebieha všetko zase trochu inak. Otvorí vám často plecnatý, zlatom a šperkami ovešaný borec, ktorému sa niekedy aj pod sakom robí podozrivá hrča (jasne, môže tam mať rožok so salámou, ale u týchto týpkov jeden nikdy nevie). Prezrie si vás skúseným okom a začne vás smerovať do niektorej z izieb. Ak ste tu na niekoho odporúčanie a viete že ponúkané služby za to stoja, kľudne pokračujte. Inak osobne (najmä ak na to nie som pri dohováraní služby upozornený dopredu) mi takéto praktiky nevyhovujú. Opäť by som snáď uvažoval aj o zrušení plánovaných radovánok. Chápem, keď dievča alebo aj celá partia chcú mať istotu že sa k nim klient bude správať slušne a nedôjde k nejakým strkaniciam alebo problémom. Veľa záleží na prístupe a nemusí to byť nijako na závadu. Ale dosť chmúrnych úvah, pozrime sa na radosti a klady, ktoré návšteva na privát môže priniesť.

Príjemné súkromie

Niekedy sa v človeku hneď po otvorení vstupných dverí začne búriť krv a očakávanie nadchádzajúcich zážitkov je sprevádzané stúpajúcou eufóriou. Napodiv často sa totiž stane, že na dostupnej fotke objednaná spoločníčka nevyzerala zďaleka tak dobre ako v reáli! (Opačne by to bolo horšie, ale naozaj veľa dievčat si nekvalitnými fotkami robí zbytočne “medvediu službu” a pripravuje sa o záujem klientov.) Skúste to ale vydržať a nevrhnúť sa na dievča hladne hneď po otvorení dverí. Vždy je dobré sa ešte s trochu chladnou hlavou dohovoriť čo a ako bude prebiehať aby ste sa potom nemuseli v žiary vášne zdržovať a rozptyľovať podrobnosťami. Sexica by vám mala po príchode povedať alebo lepšie ukázať, kde je kúpeľňa a WC. Často si vás pred sexom s chuťou umyje a namasíruje. To býva veľmi príjemná a vhodná procedúra, niekedy sa vlastne prvý hrátky rozpútajú už v priebehu očisty. Občas vám dokonca ponúkne kávu, čaj alebo niečo ostrejšie. Ak ste priniesol niečo na chuť vy, mala by mať k dispozícii aspoň vhodné poháriky. Na priváte je často zavedené že platíte pred začatím laškovania, no ak budete žiadať služby navyše tie možno doplatiť väčšinou pri odchode.

Čistota dáva dobrý pocit

Či už sa odohráva sex v posteli, na sedacej súprave alebo kdekoľvek inde, vždy dáva dobrý pocit čistota - teda nepoužité obliečky (na naozaj dobrých privátoch sa najčastejšie používa jednorazové), veď ten pocit správne dodržiavaných hygienických pravidiel je jedným zo základov pre vzájomnú dôveru a pocit bezpečia. Preto uprataná a čistá izba už je čiastočnou zárukou a znakom toho, že vaša spoločníčka nie je nejaká “špindíra”, ktorá berie hygienu a všetko s ňou súvisiace na ľahkú váhu. V kúpeľni alebo niekde v dosahu by mali byť k dispozícii aj papierové alebo plátenné obrúsky, ochrany a lubrikačné prostriedky aby v prípade potreby nedošlo k zbytočne rušivému a zdržujúcemu hľadaniu. K príjemnej atmosfére patrí aj tlmená hudba, úroveň osvetlenia vyhovuje každému inak, teda by sa mala prispôsobiť vašim požiadavkám. Niekto si rád labužnícky prezerá a vychutnáva tvary aj detaily tela svojej partnerky, iný sa možno trochu hanbí a radšej dáva prednosť intímnejšie nasvietenému prostrediu. Nehanbite sa povedať, ako vám to vyhovuje, veď vy ste predsa zákazník a služba by mala byť podľa vašich požiadaviek. Čo povedať na záver? Ak pôjdete vlastným autom, je výhodou dobré parkovanie v blízkosti privátu. Na to sa pri telefonickom dohovore nezabudnite opýtať, inak asi nezostáva nič len popriať šťastnú ruku pri voľbe a ak objavíte privát s nejakou naozaj super kočičkou dajte vedieť aj nám ostatným. Teda … až vás to tam po niekoľkých návštevách už nebude baviť natoľko, že budete ochotní sa rozdeliť is ostatnými náruživcami :D