se-positions3Občas dôjde aj na tie naozaj netradičné sexuálne polohy a aj na využitie nepríliš obvyklých miest, či už je to zo zvedavosti alebo sa jedná o snahu si sex nejakým spôsobom oživiť a ozvláštniť. Pre nezvyklé polohy môže poslúžiť aj menej často k sexuálnym hrám používané alebo naopak celkom bežné vybavenie domácnosti, kancelárie alebo čokoľvek iné, stačí len popustiť uzdu svojej erotickej fantázii. Trebárs také hojdacie kreslo dokáže priniesť do sexuálnych radovánok veľa zaujímavých variácií, kedy sa vďaka jeho kývavému pohybu môžeme o aktívnu úlohu s erotickou partnerkou podeliť alebo sa vystriedať. Zaujímavým a populárnym doplnkom sú tiež veľké lopty na cvičenie aj sedenie, veľmi dobre ich využijeme pre podloženie zadočku alebo inej časti tela, tak isto aj najrôznejšie vankúše a matrace.

POLOHY PODĽA SITUÁCIE A PRIESTORU

Ak nemáte k dispozícii dostatok miesta alebo ste nejakým spôsobom obmedzený priestorom, môžete využiť osvedčených riešení či pohotovo improvizovať. Využitie malého priestoru k sexu nemusí byť dané len núdzovým riešením pri nedostatku iného miesta s určitým súkromím. Malý priestor na mnohé osoby pôsobí síce trochu tiesnivým, ale súčasne aj vzrušujúcim a dráždivým dojmom. Jedinci, ktorí majú v prevádzkovaní sexu v čo najmenších, skutočne stiesnených priestoroch priamo záľubu, sa označujú ako klaustrofilovia. Tí dosiahnu najväčšieho vzrušenia práve v malých, uzavretých priestoroch a sú schopní svojho partnera (alebo partnerku) prehovárať na milovanie vo výťahu, sprche, aute, pivničných kójach, na toaletách, v špajze alebo napríklad aj v jaskyni. Optimálna poloha pre tieto priestory je sex postojačky, často navyše aj v oblečení. Pokiaľ ale máte vy alebo partnerka sklony ku klaustrofóbii (strachu z uzavretých priestorov), rozhodne sa kumbálom a tesným priestorom vyhnite. Doprajte si radšej pohodlný sex v erotickom priváte, kde býva miesta dosť. A ak zatúžite po malom priestore, určite sa nejaký tesný priestor nájde.

SEX NA ŠTYROCH KOLESÁCH

Sex v auteO sexe v aute sme si už rozprávali, aj tu ale existujú určité špeciality a odlišnosti, ktoré stoja za zmienku. Aj keď je to veľmi dráždivé a vzrušujúce, rozhodne sa vyhnite milovaniu za jazdy (a to aj na vedľajších, prakticky prázdnych komunikáciách), hoci napríklad vo filmoch k tomu nájdete množstvo návodov! Je to naozaj nebezpečné nielen pre vás, ale aj pre každého ďalšieho, kto by sa mohol pohybovať okolo. Zadná sedačka býva oveľa priestrannejšia, dobre ale poslúži aj sedadlo spolujazdca, len nájsť tú vhodnú polohu. Vždy najskôr vyberte kľúč zo zapaľovania a majte na pamäti, kde sa nachádza ručná brzda a radiaca páka. Dodnes nezabudnem na úžasný orál cestou z nejakej tancovačky, kedy som bol za jazdy natoľko prekvapený, že som mal plné ruky práce len s tým, aby som zastavil pri kraji cesty. Čo čert nechcel, ešte pred vyvrcholením sa pri nás zastavila policajná hliadka a mne sa zrovna vôbec nehodilo predkladať doklady. Našťastie ten rozumnejší strážnik prejavil trochu pochopenia a tak muži zákona sľúbili že sa vrátia za desať minút, keď už som mal pre nich všetko pripravené. Ocenili dokonca to, že som aspoň zastavil (hoci na nie práve vhodnom mieste, čo mi ale v tú chvíľu bolo proste jedno) a neohrozoval tak premávku. Trochu nás skúšali postrašiť historkou o tom, ako podobné laškovanie za jazdy skončilo tragickou nehodou, po ktorej vodičov penis až po dlhom hľadaní objavil patológ v ústach spolujazdkyne, odhryznutý takmer pri koreni. Lenže nám to prišlo skôr vtipné a miesto výchovného účinku sa nám historka zdala skôr ako “policajtská latinčina”. Hoci jeden nikdy nevie… Ak sa sexu v aute venujete plánovane a pomerne často, pripravte si na sedačky vhodnú deku alebo poťah, zabránite tak ich zašpineniu či poškodeniu. Najmä vysoké podpätky vášnivej sex spoločníčky dovedú napáchať veľké škody. Rovnako v autobuse môže mať sex zaujímavú príchuť rizika odhalenia, ak sa budete „muchlovať“ na zadných sedačkách a skrývať sa pod bundou či kabátom. Vodič za vami prísť nemôže, ale zvedaví spolucestujúci často pokukujú, niektorí by sa iste najradšej pridali. Vyberte si vždy trasu s dlhšími zastávkami, inak by rušenia bolo až príliš. Alebo práve tak by ste to chceli?

NA KOĽAJNICIACH ALEBO NA LODI

Sex na lodkeCestovanie vlakom nie je v súčasnej dobe príliš rozšírené, pre sex je to ale veľmi vhodné prostredie ponúkajúce množstvo rôznych zaujímavých variantov, ktoré Vám bežný sex privát neponúkne. Pochopiteľne je tu veľká šanca, že vás niekto zahliadne alebo dokonca bude zámerne sledovať, to je ale pre mnohých práve vytúženým cieľom. Ak to nie je priamo vašou záľubou, vyhnite sa záchodom a umyvárňam, veď vo vlaku je veľa priestorov, ktoré sa priamo ponúkajú! Najvhodnejšia doba je po odchode sprievodcu, než sa znovu objaví, je toho možné veľa stihnúť, navyše vášnivú predohru možno praktizovať aj pred jeho príchodom. Skúsený sprievodca potom pochopí, k čomu sa schyľuje a nebude nejakú dobu rušiť. Vhodnou polohou je potom niektorá z tých, pri ktorých nie je potrebné sa úplne vyzliecť. Pre rozjarené sexice rozhodne víťazí voľba voľnejšej sukne, ktorá umožňuje v prípade potreby všetko decentne (alebo aspoň trochu) zamaskovať a skryť. Sex na malých plavidlách je vhodný predovšetkým pre letné mesiace a len pre dobrých plavcov! Navyše pod mostom alebo lávkou môžete okoloidúcim pripraviť zaujímavý pohľad. Zážitok to býva skôr rozporuplný, malá loďka síce pôsobí romanticky, ale veľké pohodlie neposkytuje, najmä pri zmenách polohy môže byť jej stabilita ľahko ohrozená. A skúšať to v plávacích vestách? To si radšej skúste okoreniť romantický výlet na parníku trochou sexu v nejakom sporo osvetlenom kútiku. Pozvoľné a pomalé pohupovanie väčšej lode pôsobí pri sexe celkom zaujímavo. Dajte si ale pri výbere vhodného miesta pozor, aby ste nedopadli ako ja. Po dlhotrvajúcom a stále neúspešnom pátraní sme s partnerkou našli kútik, kde boli zložené záchranné kruhy, nejaké stočené laná a ktovieaké ďalšie lodné haraburdie. Trochu váhavá a konečne už presvedčená sex partnerka sa konečne vyzliekla. Medzi bozkami a vzájomnými dotykmi som ešte pripravoval z niekoľkých zložených pokrývok čo najpohodlnejšie lôžko. Lenže v tú najmenej vhodnú chvíľu sa zo záhybov pokrývky vyhrnula hneď celá rodinka myší (ona by teda prisahala, že to boli krysy, ale to mala skôr zdesením veľké oči)… načo Ivanka zajačala ako lodná siréna a v Evinom rúchu začala zdesene utekať tým najmenej vhodným smerom, teda k osvetlenému tanečnému parketu a reštaurácii na strednej časti paluby. Za ňou som sa prihnal ja, len sporo oblečený a s plnou náručou jej zvrškov. Vzhľadom k tomu, že sa jednalo o firemný večierok, mala väčšina spolupracovníkov o novú tému k debate postarané. A na vytúžený sex došlo až niekedy k ránu v súkromí môjho (vtedy mládeneckého) bytu. Iste by sem patrila tiež zmienka o populárnom sexe v lietadle, ale to je na samostatné rozprávanie, ktoré už pre vás chystám. Čítajte viac: OBĽÚBENÉ POLOHY PRI SEXE  I. OBĽÚBENÉ POLOHY PRI SEXE  II. Sex na neobvyklých miestach SEX vo vode SEX V AUTE a na ďalších neobvyklých miestach