pozicie2Pretože je táto téma skutočne neprebernou studnicou nápadov a inšpirácie, pozrime sa na ďalšie najčastejšie používané a obľúbené sexuálne polohy. Každý si ich pochopiteľne dokáže prispôsobiť podľa svojho, naša pohyblivosť, pomer veľkosti postáv oboch partnerov a aj nejaké to kilečko navyše alebo naopak hmotnosť výrazne pod priemerom… Všetko sa počíta a často je možné tieto parametre vhodne využiť na obohatenie našich možností pri sexuálnom vyvádzaní. A ak sa aj rozhodneme vyskúšať niečo menej obvyklé a pre nepochopenie alebo odmietanie spolupráce na “domácom ihrisku” zvolíme sexicu zaFO (spoločníčku za finančnú odmenu), máme veľmi široké pole pre výber toho, po čom naša dušička niekde v kútiku túži, ale zatiaľ sme nemali príležitosť si onú polohu dopriať a vychutnať.

NIE JE POTREBNÉ BYŤ GYMNASTA ALEBO HADÍ MUŽ

Vyskúšať náročné a komplikované polohy samozrejme v najlepšom prípade vyžaduje veľkú ohybnosť a ochotu k spolupráci od oboch partnerov. Mnohé na prvý pohľad akrobatické polohy možno ale absolvovať s prekvapivo malým vypätím a vcelku pohodlne, treba len zvoliť tú správnu partnerku. A nemusíte ju hľadať v cirkuse alebo vo varieté, ak vhodným spôsobom nastavíte filter vyhľadávača na stránkach erotickej zoznamky, rýchlo máte základnú prebierku sex ponuky za sebou a teraz všetko závisí len na vašej predstave a vysnívanom prianí. Skúsená profesionálka sa okolo vášho tela ovinie ako liana alebo mäsožravá rastlina, aby z vás v pravej chvíli vysala do poslednej kvapky prúdiace spermie a v tom istom momente vám ako čerešničku na torte ponúkla svoju navlhnutú mušličku. Neskôr môžete túto skúsenosť s menej obvyklou polohou uplatniť v praxi. Hlavne to neskúšajte s obrázkovou brožúrkou v jednej ruke a penisom v druhej ruke. Pamätám na jeden taký nevydarený experiment a na nohy zakliesnené do ozdobne vyrezávaného čela starožitnej postele (každý sme tam mali jednu, situácia ako z pornografickej grotesky). Vari ja, snažil som sa nejako vymyslieť a realizovať uvoľňovací manéver, horšie na tom vtedy bola partnerka, ktorá namiesto orgazmu dostala poriadny kŕč do nohy a ako som to pochopil, nechcel som prestať. Až keď namiesto výkrikov ma zrazu úplne obyčajným hlasom požiadala, aby som prestal “s tým úbohým prirážaním” a nejako sa pokúsil vymotať z nešťastnej polohy, došlo mi, že končí zábava aj sranda. Rozmotávanie zapeklitej polohy nám chvíľu trvalo a hlúpa knižka s prekliatym vyobrazením akejsi exotickej polohy odletela pod posteľ. Takže nie všetko sa dá ľahko podľa návodu realizovať, to som si vtedy dobre vštepil do pamäti. Hoci netvrdím, že som sa s rôznymi experimentmi nezahrával aj neskôr, zvedavosť predsa k sexu rozhodne patrí…

POHODIČKA NA BOKU

na_bokuTáto sexuálna poloha patrí medzi takzvané “oddychové varianty” a občas poslúži len ako prechodný oddych medzi rôznymi polohami. Penis je zavedený zozadu a obaja partneri môžu kopulačné pohyby podľa seba zosilňovať alebo zmierňovať. Muž má na výber klasický aj análny styk, voľné ruky umožňujú láskať partnerku ľubovoľným spôsobom, aj žena ale môže svoje ruky vhodne využiť ku dráždeniu alebo stimulácii, prípadne naopak celý priebeh styku s citom a pritom výrazne spomaliť a jeho trvanie tak značne predĺžiť. Poloha je veľmi vhodná aj pre mužov, ktorí majú sklon k rýchlej alebo dokonca predčasnej ejakulácii a chcú zažiť dlhší styk. Zdvihnutím jednej nohy partnerky vopred docielime výrazné zovretie vagíny a pocit plnosti tak možno naopak zvýšiť. Prepletenie nôh zvýrazní vzájomné splynutie a táto poloha je veľmi vhodná aj pre jemné hladenie, prepletanie prstov, nežné slovíčka a splavovanie rukami po krivkách partnerkinho tela. Proste romantika a súčasne oddych, žiadna drina, pritom z tejto polohy možno tiež pohodlne prejsť do akejkoľvek inej. Táto pozícia sa často označuje aj ako “Spoon in Spoon”, čiže zložené lyžičky…

PÁČI SA VÁM SEX V SEDE?

pozicie3Na kresle na stoličke, na okraji pohovky, všade je možné použiť aj túto pomerne obľúbenú sexuálnu pozíciu, kedy dochádza k hlbokému prieniku a partnerka je vedúcim prvkom. Pri polohe tvárou v tvár sú možné aj bozky a jemné láskanie, “nasadaciu” polohu možno ale praktizovať aj opačným spôsobom, teda tak, že sexica nastúpi chrbtom k partnerovi, ponúka mu pohľad na svoj zadoček a umožňuje láskanie zozadu, kedy je najlepšia príležitosť pevne uchopiť prsia. Vždy vyberte pevný a stabilný podklad, aby ste nedopadli ako ja, keď som síce cítil, že stolička sa pod nami nejako podivne uvoľňuje a stále viac povoľuje, lenže som si všetko chcel užiť až do vyvrcholenia. Konalo sa ale celkom nemilé prekvapenie, niečo niekde chruplo a zišli sme na zem ako po šmykľavke. Pri nečakane prudkom a dôraz nepostrádajúcom dopade partnerky na môj nebohý “chvostík” som len zaskučal, ale prekvapení sme boli obaja. Pretože to bola obyčajná kuchynská stolička, pomilovali sme sa až do konca v jej troskách, lenže z mojej strany to bolo skôr hrdinské gesto než nejaký naozaj silný zážitok. Nabudúce som teda radšej volil okraj gauča alebo sme tento spôsob praktizovali na schodoch, keď pri správnom podložení a zdvihnutých nohách ochotnej sexice je zážitok ešte o niečo silnejší. Alebo mi to tak pripadalo preto, že sme netušili, kedy po verejne prístupných domových schodoch niekto pôjde a stane sa nechceným (alebo zvedavým) svedkom? Neviem, ale táto poloha je pre mňa výzvou dodnes… Pri troche dobrej vôle možno aj túto pomerne veľmi obľúbenú a dráždivú pozíciu aplikovať aj v aute alebo jednoducho vtedy, keď si chceme dopriať niečo nie úplne bežné. Zaujímavou verziou (ak sa partnerka posťažuje, že je penis príliš veľký alebo styk trvá už príliš dlho) je aj sed bokom, kedy nedochádza k hlbokému prieniku, ale vďaka zakriveniu pohlavného údu prebieha dráždenie bočnej strany vagíny. Pozvoľná rotácia partnerky je tiež zaujímavým spestrením.

RARITA NA ZÁVER

Ďalšie zaujímavé varianty vydajú ešte na najmenej jedno pokračovanie, na záver teda pridám spomienku na sexuálnu polohu, ktorá mi často dopomohla ku vzbudeniu záujmu partnerky a možno ste to ešte v tejto podobe ani nevyskúšali. Nie je to náročné a je to skôr pohodlné, išlo len o názov, ktorý vznikol kedysi dávno, snáď už si ani nedokážem presne vybaviť, pri akej príležitosti to bolo. Vlastne áno, s niekoľkými priateľmi sme pozvali dievčatá na večierok, boli sme veľmi mladí a nejako sa nám v početnejšej spoločnosti nedarilo “naštartovať” tú správnu iskru, ktorá naplno spustí erotické hrátky. Tak sme v reči len tak letmo zabrúsili na polohy pri sexe (hoci všetci tušili, ako všetko skončí a s tým aj na mejdan išli). Formou hry a živého obrazu začali vyžrebované dvojice predvádzať rôzne sexuálne polohy (ale v oblečení, len tak symbolicky) a my ostatní sme ich komentovali. Niekto, no dobre, bol som to ja, prečo sa nepriznať, navrhol polohu “na pitomca” a ostatný zostali len s pootvorenými ústami zízať. Toto totiž nikto nepoznal. Ako sa to vlastne robí? “No predsa na stojáka na posteli!” Neviem, čo nás na tom tak rozdráždilo, ale ľady boli prelomené, oblečenie letelo do kúta a konečne začala tá pravá erotická “zábava”. A keď som si po niekoľkých rokoch spomenul počas návštevy erotického privátu na túto historku a polohu, náruživá sexica ma k opakovaniu tejto recesie priamo zlákala a verte, že to bolo veľmi príjemné. Navyše možno pochopiteľne kedykoľvek prejsť do oveľa pohodlnejšej verzie, keď máte pohodlnú posteľ priamo pod sebou! Čítajte viac: OBĽÚBENÉ POLOHY PRI SEXE I.