Orálny sex je jednou z najlepších predohierAsi len pamätníci si pamätajú na dobu, keď predstava orálneho sexu bola považovaná za zvrhlosť a za niečo priamo zvrátené. Pritom orálny sex patrí k veľmi obľúbeným a často používaným erotickým praktikám, predovšetkým je vhodným doplnkom milostnej predohry a často tiež tou najúspešnejšou cestou k opakovanému pohlavnému styku. Technika orálneho sexu je stará zrejme ako ľudstvo samo a nie je na nej nič neprirodzené, rozhodne by ale nemala byť vynucovaná a tlačená do extrémov, ak si teda práve obaja partneri na toto nepotrpia a nie je to ich cieľom.

Každému orálny sex podľa jeho chuti

Orálny sex je vykonávaný na pohlavných orgánoch pomocou jazyka, pier a celých úst, záleží na zvolenej technike. Vďaka tomu je tento spôsob erotiky často veľmi jemný a nežný, hoci určitému stupňu kontrolovaného násilia sa mnohí nebránia, naopak to práve týmto spôsobom vyžadujú a najlepšie si slastné pocity užívajú. Stimulácia penisu je z týchto techník asi najznámejšia, hovorovo sa najčastejšie označuje ako “fajka”, často sa stretneme aj s označením felácia. Cunilingus - doprajte orálny sex svojej partnerkeK dráždeniu a zvýšenému prekrveniu vagíny, klitorisu a pyskov slúži cunnilingus, ku ktorému sa používa jazyk často aj v kombinácii s nosom alebo prstami, prípadne s vibrátorom alebo dildom. Špeciálnou a stále rozšírenejšou technikou je aj anilingus, pri tejto technike dochádza k dráždeniu análneho otvoru vrátane prieniku. Ideálne je, keď si partneri dokážu ujasniť (alebo aspoň vhodne naznačiť), aký spôsob dráždenia im vyhovuje, potom je spokojnosť na oboch stranách.

Poloha 69 je jedna z najpopulárnejších

Orálny sex v polohe 69 je uspokojujúci pre oboch parnerovVýhodou tejto obľúbenej erotickej polohy je predovšetkým to, že dochádza k stimulácii oboch partnerov súčasne, ani jeden teda nie je odsunutý do vyložene submisívnej role a môže sa viac či menej aktívne podieľať na dráždení. Ak má jeden z partnerov výrazne vyššiu hmotnosť, je vhodné, aby zaujal miesto hore, veľmi dobrou variantou je ale aj poloha na boku, ktorá je pre oboch pohodlná. Pokiaľ je to možné, budeme polohu obmieňať a vyhneme sa tak stereotypu alebo aj prípadnému nepohodliu. Poloha 69 nám pochopiteľne umožňuje vhodným spôsobom dráždiť aj okolie pohlavného orgánu, veľmi vzrušujúce miesta nájdeme na vnútornej strane stehien, na zadočku, u mužov na miešku a v blízkosti análneho otvoru.

Dokonalá predohra

Ak vieme, že dôjde k erotickým hrám, pri ktorých bude svoju úlohu hrať aj orálny sex teda orálne uspokojovanie, mali by sme sa s predstihom venovať aj hygiene, avšak penis a predovšetkým vagína majú svoj charakteristický odér a bez neho by to pre mnohých asi nebolo to pravé. Preto ani s hygienou to nie je vhodné preháňať a zachádzať do extrémov, rozhodne nie je správne používať príliš silné parfumy, ktoré prirodzenú vôňu „prehlušia“. Kto si chce užiť naozaj “hygienický orálny sex”, pre toho je ideálne sa po dobu týchto erotických hrátok odobrať do sprchy. Predohra okrem prekrvenia slúži aj k zvýšeniu psychickej túžby a jej dĺžka sa môže výrazne odlišovať. Niekto má obavy z predčasnej ejakulácie (najmä po dlhotrvajúcej sexuálnej abstinencii) a preto sa snažia láskaniu v spojení s orálnym sexom vyhnúť alebo ho skrátiť na čo najkratšiu možnú mieru. Šikovné amatérky si ale vedia rady a udržia si svojho partnera v tej správnej nálade. Môžete použiť aj znecitlivejúci krém alebo gél, ktorý súčasne často slúži aj ako lubrikant, potom je možné slastnú predohru s orálnym sexom preťahovať oveľa dlhšie. U menej vzrušivých žien môže práve orálne dráždenie vagíny pozitívne pôsobiť na vylučovanie pošvového sekrétu, takže použitie lubrikantov potom ani nie je nutné. Navyše správne vykonávaný “orálik” ženám často umožní dosiahnuť aj omnoho lepší a intenzívnejší orgazmus. Niekedy sa tak dočkáme aj ženského orgazmu, spojeného s ejakuláciou, označovaného ako squirting.

Hlboký orál

Hlboký orálny sexMnohí muži si podvedome dokazujú svoje dominantné postavenie aj hlbokým zasúvaním penisu do úst sex partnerky a snažia sa preniknúť čo najhlbšie. Ovšem túto techniku neovláda úplne každá amatérka dokonalo, pri použití násilia by mohlo dôjsť aj k dáviacemu reflexu a celý orálny sex by skončil dosť neslávne, ak by vôbec k nejakému pokračovaniu došlo. Najlepšie je vyhľadať amatérku na spoľahlivom erotickom portáli Amaterky.sk, ktorá má techniku hlboký orál dokonale zvládnutú a potom si užiť, čo hrdlo ráči, vyplatí sa to. Cesta pokusov a omylov býva tŕnistá a väčšinou sa naozaj dobrého výsledku dočkáme len málokedy.

Prehĺtať semeno alebo nie?

Mnohí muži ťažko nesú, keď sex partnerky, občas aj nenápadne a potajomky, ich “vzácne semeno” vypľujú a neprehltnú ho. Svoje erotické spoločníčky by sme k tomu rozhodne nemali nútiť. Skôr si môžeme dať trochu práce s tým, aby naša “šťava lásky” bola chutná a voňavá. Ovplyvniť chuť aj vôňu ejakulátu je totiž skutočne možné a navyše to nie je nič zložité. Pred plánovaným orálnym sexom sa na niekoľko hodín vyhnime koreneným jedlám, pivu, cibuľke, paprike a cesnaku, doprajme si naopak banán, ananás, kivi, čučoriedky, mango alebo nejakú čerstvo vytlačenú ovocnú šťavu, najlepšie tak dve hodinky pred “akciou”. Niekde na internete som dokonca videl reklamu na tabletky, ktoré vraj výrazne ovplyvňujú vôňu a chuť spermií, nepoznám ale nikoho, kto by ich v reáli vyskúšal… Pre prehĺtanie ejakulátu hovorí aj to, že obsahuje serotonín a melanín, teda látky, ktoré sú považované za spoľahlivé a vysoko účinné omladzujúce prostriedky. Serotonín je dokonca označovaný aj ako “hormón šťastia”. Obidve látky majú pozitívny vplyv na ľudskú psychiku, čo dokázali aj seriózne lekárske výskumy. Spermie alebo semeno sa občas používa aj ako pleťová maska, nemalo by sa ale dostať do očí, rozotrieť ho ale sex partnerke po lícach, po prsiach, brušku alebo stehnách, to je skoro rovnaká rozkoš, ako keď ho s chuťou prehĺta. Naviac údajne majú spermie výrazný pozitívny vplyv aj na kvalitu vlasov, či už pri vonkajšom alebo “vnútornom” použití. Asi na tom niečo bude, pretože okrem samotných spermií ejakulát obsahuje aj viac ako päťdesiat rôznych hormónov a navyše zinok, vápnik, fruktózu aj mnohé aminokyseliny. A aby toho nebolo málo, prehĺtanie spermií je aj cestou k zoštíhleniu, podporuje to totiž funkciu tráviaceho ústrojenstva a umožní tak rýchlejšie spaľovanie nežiadúcich kalórií.

Mohlo by vás zaujímať:

MASÁŽ PENISU SEMENO – viete o ňom všetko? GÉLY, OLEJE A LUBRIKANTY Jozef