Penis II. Rozmery penisu mnohým mužom nedajú spať, potajomky alebo aj bez hanby porovnávajú svoj klenot s kamarátmi, kolegami, pri prezliekaní na plavárni alebo v saune pokukujú po ostatných a stále nie sú spokojní. Čo by dali za to, keby mohli pár centimetrov pridať… Niekedy aj váhajú, či môžu vôbec navštíviť sex privát. Netrápte sa a nebuďte zakomplexovaní, na tej veľkosti (ak sa vojdete aspoň do bežného priemeru, to je pravda) naozaj toľko nezáleží, veď predsa každý vie, že aj “s malým gašparkom sa dá zahrať veľké divadlo”, ako sa hovorí. A ak sa rozhodnete nejakú tú zväčšovaciu procedúru podstúpiť, dôkladne si preštudujte, do čoho vlastne idete. Na internete sa to len hemží “zázračnými a zaručenými” prostriedkami, ktoré vám údajne bez námahy a v krátkom čase pridajú poriadny kus na dĺžku alebo výrazne zosilnia priemer. Moc na to nespoliehajte, je tu naozaj veľká šanca len vyhodiť peniaze a dočkať sa v najlepšom prípade len trpkého sklamania. Niektoré prostriedky dokonca môžu nepriaznivo ovplyvniť vaše zdravie a výkony, akýmkoľvek šarlatánským a na prvý pohľad podozrivým ponukám sa teda poriadnym oblúkom vyhýbajte! Ako je teda možné dosiahnuť skutočne väčších rozmerov? Nikdy to nebude u každého fungovať rovnako, ak vám ale za to stojí venovať tejto činnosti veľa času a úsilia, niektoré spôsoby predsa len určité výsledky prinášajú. Ak chcete toto cvičenie užiť naviac príjemne a spokojne, môžete požiadať o spoluprácu nejakú ochotnú amatérku.

ZVÄČŠOVANIE PENISU

Pred samotnými cvikmi je viac než vhodné penis dôkladne zahriať. K tomu sa najlepšie hodí teplý zábal, ktorý uvoľní toporivé telieska a bude teda možné zväčšiť ich objem. Postačí uterák, namočený do horúcej vody, ktorý priložíme na penis aj na semenníky, niekoľkokrát prikladanie opakujeme, penis by mal byť v pokoji. Navyše úd nebude taký citlivý a procedúra bude ľahšie uskutočniteľná. Nasleduje natiahnutie penisu a po ľahkom stoporení pevný stisk pri koreni. Po uvoľnení by sa do neho malo vliať väčšie množstvo krvi a tak aj zväčšiť jeho objem. Potom stisk opakujte, to celé najmenej tridsaťkrát, až do plného prekrvenia. Nečakajte s centimetrom v ruke zázraky už po niekoľkých cvičeniach, táto metóda je naozaj beh na dlhú trať. Niektorí muži považujú za žiaduce vyťahovanie miešku, ktorý môže tiež opticky celé pánske “vybavenie” výrazne zväčšiť, tu ale postupujte naozaj opatrne a pozvoľna! Tato procedúra môže byť ale celkom príjemná, pokiaľ ju bude s citom vykonávať tá správna platená spoločníčka. Pre naťahovanie penisu slúžia aj mechanické zariadenia, pri ktorých je špička penisu uchytená do mäkkého krúžku a bočnými dielmi nastavíte znesiteľný ťah. Časom sa táto pomôcka ľahko opäť nastaví a postupným ťahom tak dôjde k pozvoľnému predĺženie údu. Túto pomôcku je údajne možné nosiť aj pri bežných činnostiach, doporučené je každodenné používanie po dobu štyroch až ôsmich hodín. Skúsenosť s týmto “vynálezom” teda nemám, ale asi to moc pohodlné nebude. Ale ak to budete chcieť skúsiť, tieto predlžovačky sú bežne dostupné, prípadne sa s nami podeľte o osobný dojem a pochváľte sa dosiahnutými výsledkami. Existujú aj najrôznejšie tabletky, výrobcovia ich pochopiteľne chvália, ale asi to zase u každého jednoducho fungovať nebude. Poslednou metódou je operačný postup, kedy sa medzi toporivé telieska a žaluď implantuje buď silikónová protéza (niečo podobné, ako používajú mnohé platené spoločníčky k zväčšeniu svojich pŕs), prípadne časť rebrovej chrupavky, ktorá sa na tento účel operačne odoberá z hrudníka. Ďalšou alternatívou sú tukové injekcie, ktoré predovšetkým poslúžia v prípade, keď je cieľom zväčšiť objem penisu, nie jeho dĺžku. Ale všetky tieto postupy nemožno s dobrým svedomím označiť za príliš bezpečné, výsledok zďaleka nemusí vždy zodpovedať vynaloženým prostriedkom. A že sú tieto zásahy naozaj veľkým zásahom aj do vašej peňaženky, o tom netreba ani hovoriť. Uvedomujete si, koľkokrát by ste za tie peniaze mohli navštíviť aj nejaký naozaj luxusný sex privát?

OBRIEZKA V SKUTOČNOSTI, VÝHODY A ZÁPORY

A ako je to s tak často diskutovanou obriezkou? Skutočne prináša väčší pôžitok zo sexu a pre svoje spoločníčky budete neodolateľným a nezabudnuteľným partnerom? Alebo je tomu trochu inak, ako tvrdia odporcovia tejto pomerne drastické metódy úpravy pohlavného údu? V moslimských krajinách a medzi príslušníkmi židovského národa je obriezka bežne zaužívanou tradíciou. Celkom prekvapivý je ale štatistický údaj, ktorý uvádza, že obrezaných je približne 30% mužov z celej populácie, najväčší počet tu tvoria práve moslimovia. Predovšetkým z náboženských dôvodov je tento obrad vykonávaný už u úplne malých chlapcov, ktorí si teda tento zásah nevyberajú dobrovoľne. Jedná sa vlastne o amputáciu predkožky, veľmi citlivej kožnej riasy, ktorá bežne kryje a chráni žaluď. Aj v dnešnej dobe je veľká časť týchto relatívne náročných zásahov vykonávaná podomácky, čo je určite značným rizikom. Nutnosť obriezky z lekárskeho hľadiska vyvstáva najmä v prípade zúženej predkožky, potom je to jednoduché riešenie. Ale aký vplyv má teda obriezka na pohlavný život muža a ako sa na ňu pozerá partnerka, sexica, ako sa prejaví v bežnom živote? Pre hygienu je jasnou prednosťou, nedochádza k usadzovaniu nečistôt pod predkožkou za hranou žaluďa. Ale v dobe moderných hygienických návykov snáď s ničím takým nemá problémy žiadny normálny muž. Veď aké by to bolo prísť za erotickou pracovníčkou s neumytým a ľahko zapáchajúcim penisom: Rozhodne nemysliteľné! A pretože po obriezke chýba predkožka, pre mužov je značne väčším problémom masturbácia, čo pre mnohých k predohre a sexu samotnému určite patrí. Vďaka tomu, že inak veľmi citlivý žaluď nie je chránený predkožkou a dochádza tak k jeho neustálemu kontaktu s odevom sa znižuje aj jeho citlivosť. Je to dobre alebo nežiaduce? Pre tých, ktorí majú problém s nadmernou vzrušivosťou a tých so zbytočne skorou ejakuláciou by to mohlo byť zaujímavé, lenže sa trochu ochudobňujú o citlivé dráždenie, ktoré je napríklad pri dobre vykonávanej fajke niečím úžasným. Navyše nie je problém k zníženiu citlivosti použiť bežne dostupné gély alebo lubrikanty so znecitlivujúcim účinkom. Takže záver nech si urobí každý sám, veď ani ženy sa príliš nezhodnú v tom, či je obriezka pri sexe až tak dôležitá a či má vplyv na jeho kvalitu. Na opatrne aj na rovinu položené otázky odpovedali ženy, ponúkajúce sexuálne ponuky prakticky zhodne: “Zájdi ku mne na erotický privát a uvidíš!”

PIERCING A GRAFFITI

Keď už sme sa rozprávali o penisoch, nemali by sme zabudnúť aj na taký piercing, ktorý je často aplikovaný aj v oblasti genitálií u mužov aj žien. Áno, to sú tie (spravidla kovové) krúžky, ktoré pripomínajú náušnice, rôzne hroty a ďalšie ozdoby, ktoré zdobia mnoho pánskych genitálov. Ak sa vám to páči, nikto vám ich nezakáže, ale ani nemôžete vyžadovať po dievčatách, ktoré poskytujú svoje sexuálne slúžby za finančnú odmenu, aby súhlasili so stykom, ktorý môže byť pre nich nebezpečný. Zvlášť ak sa jedná o sex bez ochrany, stačí malá odrenina a môže dôjsť aj k prenosu nebezpečných chorôb. Zato vhodné tetovanie môže pánsku pýchu urobiť výrazne príťažlivejšiu a zaujímavú. Ale ak sa už rozhodnete nechať sa “vyzdobiť” na chúlostivých miestach, myslite na to, že skutočné tetovanie sa práve z citlivej kože odstraňuje veľmi ťažko, dobrým riešením môže byť takzvané “dočasné” tetovanie, ktoré vybledne a úplne zmizne po niekoľkých týždňoch až mesiacoch. Ak sa vám páči (alebo vás priamo priťahujú) ženy s tetovaním predovšetkým na intímnych častiach tela, prejdite ponuku, ktorú poskytuje náš erotický portál a nájdete veľa inzerátov priamo v rubrike “erotická zoznamka”, kde sú tieto detaily často uvedené.