Platený sex - chcem ťa odporučiťNeviem ako vy, ale pokiaľ sa môžem vyhnúť takzvanej kúpe “mačky vo vreci” tak možnosť prečítania recenzie, názoru alebo kritiky určite využijem. Určite som radšej, ak viem čo ma čaká a môžem sa tak vyhnúť možnému sklamaniu.  Je úplne jedno či sa jedná o jedlo, oblečenie, nový LCD televízor alebo napríklad taký orál. Keď už za niečo človek zaplatí, tak očakáva čo najvyššiu možnú kvalitu za svoje minuté peniaze. Presne to isté platí aj pre platený sex a erotické portály. Každý máme svoje osobné preferencie podľa ktorých sa riadime ALE určite poteší, keď si môžeme prečítať nejakú tú “recenziu”, kritiku alebo názor iných ľudí. Názory ostatných nemožno brať ako úplne smerodatné a určujúce, každý má proste odlišný vkus. Niekto možno zrovna nemal tú pravú náladu alebo došlo k nejakým komplikáciám. Ak je ale kladných alebo záporných názorov viac a v niečom sa aj zhodujú, potom už možno z celkového dojmu uspokojivo vychádzať. Čo sa týka plateného sexu, situácia nie je príliš jasná. Kladných i záporných ohlasov nájdete veľmi málo, väčšina si skúsenosť necháva pre seba. Je to dosť na škodu .. dá sa tak navzájom celkom ľahko informovať o tých naozaj šikovných dievčatách rovnako ako v druhom prípade byť varovaní pred sklamaním a nízkou úrovňou ponúkaných služieb. Celkom dobre dokážem pochopiť keď niektorý z nás objavia nejakú novú úplne senzačnú kočičku a že sa nechcete deliť s ostatnými. Najviac informuje pár dobrých kamarátov a to je všetko .. je to na škodu, ale ako vravím viem to pochopiť.

Prvý dojem

Ak príde dievča za vami, nie je hodnotenie prvého dojmu často tak výrazné a intenzívne, ako tomu býva po príchode na sex privát. Intímna atmosféra a príjemná pohoda je určite veľmi dobrým prvým dojmom. Naopak neporiadok a podozrivý zápach vo vzduchu chuť k vstupu príliš nepodporí. Spoločný erotický privát používaný striedavo alebo aj súčasne niekoľkými dievčatami vôbec nemusí mať zlú atmosféru. Záleží na celkovom zorganizovaní. Ponuka nejakého občerstvenia, či už ju využijete alebo nie, rozhodne poteší a človek sa cíti že je očakávaný a je o neho postarané. Pôsobí to proste dobre a tým trochu nesmelým sa hneď lepšie dýcha. Samozrejmosťou by mala byť čistota a poriadok, málokto by si pripadal naozaj dobre po uvedení do miestnosti s ledabolo ustlanou posteľou a kusmi šatstva prevesenými cez stoličku. Nikdy by sa človek nemal cítiť ako taká chodiaca peňaženka, od ktorej sa čaká že sa rýchlo odbaví a vypadne.  Na prvý dojem majú tendenciu dbať skôr ženy stredného veku, ktoré dokážu vytvoriť naozaj veľmi príjemné a k milostným hrám nabádajúce prostredie. Nie je to ale pravidlom.

Platený sex - čo možno odporúčať a prečo ?

Odporúčať sa dá kopa vecí. Na erotickom diskusnom fóre sa môžete s ostatnými podeliť napríklad o to, aký je k miestu prístup (parkovanie, diskrétnosť lokácie), aké je prostredie na byte (čistota, vybavenie), čo sa na byte/priváte nachádza (sprcha, vírivka atp.). Info o celkovom prístupe osadenstva bytu je tiež niečo, čo by iní potencionálni návštevníci ocenili. Tieto veci sú také univerzálne, na ktoré sa pozerá asi každý rovnako. Čo sa týka samotnej ponuky a prevedenia/kvality služieb to je iný príbeh. Každý má rád niečo iné .. niekto má rád živočíšny vášnivý sex, niekto radšej jemné pomalé milovanie. Niekto preferuje dobrú fajku, druhý by zasa najradšej kvalitný anál. Kvalita prevedených služieb je pravdaže asi najdôležitejším faktorom, na tú je väčšina zvedavá. Pokiaľ sa vám výkon dievčiny páčil, prečo jej nepomôcť k zviditeľneniu sa a k väčšiemu úspechu? Naviac si myslím, že každého poteší, keď ho za prevedený výkon niekto ocení nielen peniazmi ale aj takou pochvalou za to ako dobre svoju prácu odviedol. Po takejto podpore čo vy viete .. možno vás pri ďalšej návšteve u toho istého dievčaťa budú čakať ešte lepšie služby, alebo niečo nové :)