Sex a neznáme pojmyAk pri prezeraní erotických ponúk jednotlivých spoločníčok na erotickom portáli narazíte na neznáme slová a pojmy, radšej sa pred zavolaním vždy presvedčte, že ste správne pochopili zmysel a nereagujete na niečo, čo ste vlastne nechceli. Síce by ste sa mohli dočkať neobvyklých a možno zaujímavých zážitkov ale súčasne by ste mohli naraziť na praktiky, ktorým sa snažíte skôr vyhnúť. Ak by ste si napríklad vybrali spoločníčku, ktorá by vám sľúbila poriadne vzrušenie za použitia chremastistofilie, mohli by ste sa v prípade nevedomosti a očakávania nejakých exotických praktík miesto poriadneho vzrušenia skôr poriadne naštvať. Ide totiž o to, že táto záľuba spočíva v tom, že dotyčný klient sa najlepšie a najviac vzruší tým, že je okradnutý! Áno, čítate správne, sú ľudia, ktorým miesto zovretých pästí alebo výrazu zúfalstva práve v okamihu, keď zistí odcudzenie čo najväčšej sumy peňazí začne do hlavy stúpať sexuálne vzrušenie a následne sú schopní naozaj mimoriadnych výkonov na poli sexu a erotiky. A ak by nestačilo obyčajné zúfalstvo nad stratou cenností alebo peňazí, veľká časť chremastistotofilikov si ešte oveľa viac cení také okradnutie, kedy sú priamo jeho obeťou a všetko môžu sledovať na vlastné oči. Teda priamo na vlastnej koži zažiť lúpežné prepadnutie. Hoci patrím medzi zvedavých ľudí a láka ma skoro všetko nepoznané a nevyskúšané, túto praktiku si rozhodne od platenej spoločníčky neobjednám!

Hráme sa s ohňom

Ťažko by ste asi zháňali ochotnú a vhodnú partnerku pre takzvaný pyropubismus, hoci sa hovorí, že za peniaze je možné všetko. Jedná sa totiž o ženami odmietanú praktiku, pri ktorej muž tesne pred ejakuláciou vytiahne svoj penis z pošvy partnerky a jej ochlpenie vzápätí zažne sviečkou alebo zapaľovačom. A teraz prichádza ten najvzrušujúcejší okamih, snaží sa totiž výstrekom svojho semena plamene uhasiť (snáď teda len plamienky, ale aj tá predstava asi ženy dosť desí). Pochopiteľne na uhasenie použije aj svoj úd, ktorým semeno rozotiera a tak “požiar” hasí. Znie to zaujímavo, ale kto z nás niečo také vyskúšal? Na tomto mieste mi to jednoducho nedá, aby som sa nepodelil s jednou dlhoročnou historkou. Možno sa budete smiať ale mne a mojej partnerke vtedy do smiechu moc nebolo.  Ako to vtedy vlastne bolo? Pomilovali sme sa a obaja sme dostali chuť na voňavú, príjemnú kávu. “Varenie je predsa ženská záležitosť”, nadhodil som žartom a priateľka bez protestov opustila spoločné lóže a išla dať variť vodu. Po chvíli mi to nedalo, išiel som sa za ňou a ako som ju sledoval pri náklone nad varičom, aby dosiahla na plechovku s kávou v hornej polici, ten nádherný výhľad na jej jaskynku ma vzrušil natoľko, že som k nej zozadu pristúpil a prenikol do ešte vlhkého kráľovstva. Nebola proti, bola asi skôr milo prekvapená, vláčnymi pohybmi krásne spolupracovala a ja som ju chytil za prsia. Danka zišla rukami na môj zadok a začal zrýchľovať rytmus mojich prírazov. Zaboril som sa do nej naplno… a vtom som zacítil spálené vlasy! Jasne, neboli to vlasy, bolo to jemné ochlpenie jej “mačičky”, ktoré sa dostalo do bezprostrednej blízkosti plynového plameňa a vzplanulo. Zišiel som rukami dole, lenže som nebol tak rýchly ako partnerka, ktorá medzitým pohotovo (ale bohužiaľ bez uvažovania) chytila kanvicu s vodou a vyliala si ju na postihnuté miesto. Ešte šťastie, že sa voda nezačala poriadne variť, ani moje prsty ani jej citlivé miestečko sa tak nedočkali obarenia, stačil len ľahký šok z horúcej vody. Ale boli sme dosť mladí a brali sme to celkom s humorom, mám taký dojem, že toho sexu bolo vtedy ešte do rána až dosť.

Iluzionista nemusí byť z varieté

Snáď každý si pod týmto slovom predstaví kúzelníka vo fraku a cylindri, ktorý z klobúka ťahá králika, roztrhané noviny opäť zloží do nepoškodeného výtlačku alebo niečo na tento spôsob. Ale aj iluzionismus je len trochu zvláštnym a nezvyklým spôsobom, ako si urobiť eroticky príjemne. Spočíva vlastne v tom, že vytúžený sexuálny objekt je úplne nedostupný a preto poslúži jeho jednoduchá náhrada. A ako si sexuálny iluzionista poradí? Z fotografie alebo plagátu na neho hľadí terč jeho sexuálnej túžby. V mieste vagíny teda vystrihne otvor a po vsunutí svojho údu buď zbesilo masturbuje s pohľadom upretým na svoj idol, v lepšom prípade mu na druhej strane papiera spoločníčka vykonáva orál alebo nastaví niektorý z telesných otvorov na ukojenie. Rovnako to tak iluzionisti vykonávajú aj so samotnou fotografiou hlavy, ak sa im nepodarí zohnať plagát alebo fotku celej zbožňovanej bytosti. Dokonca aj niektoré profesionálky sú z takýchto techník prekvapené, hoci spravidla skôr milo, nejedná sa totiž o nič technicky ani fyzicky náročné.

Niekomu sa stačí pozerať

Čo taký voyerismus? Tento pojem bude asi poznať množstvo fanúšikov sexu. Jedná sa buď o sledovanie nahých alebo prezliekajúcich sa osôb, prípadne ich pozorovanie pri sexe a milostných hrách. Taká zvedavosť je vlastne vo svojej podstate prirodzená a každý z nás ju má niekde v sebe zakorenenú. Vlastne aj taký striptíz, ktorý sexica na požiadanie predvedie pred samotným stykom je určitou formou voyerizmu, rovnako ako sledovanie porno filmov pre nabudenie sexuálnej túžby a vášne. Ak niekomu (či už z akýchkoľvek dôvodov) viac vyhovuje len sa prizerať z diaľky alebo potajomky masturbovať, je to jeho vec a ak nesleduje príliš okato práve vás alebo niekoho zo susedstva, prípadne nenahliada do dámskych (či pánskych, to sa tiež stáva) šatní, spŕch alebo prezliekarní, väčšinou je považovaný za neškodného čudáka alebo sa to o ňom vôbec nevie. A ak si miesto spoločníčky zaplatí rovno celý pár a sám len z diaľky spokojne pozoruje alebo aj zblízka, je to asi vec dohody medzi ním a zúčastnenými. Niektorým ľuďom naopak prizerajúca sa osoba sex ešte viac okorení a spríjemní, ak sa takí ľudia dokážu navzájom dohovoriť, je to ich vec.