Erotické sny a ich výkladSnívajú sa vám erotické sny alebo sny, ktoré nejakým spôsobom súvisia so sexom a erotikou? Viete čo znamenajú? Možností výkladu je samozrejme viac, pozrime sa čo nám hovoria najrôznejšie snáre a ako sa k tomu vyjadrujú odborníci, ktorí sa práve sexom a erotikou zaoberajú. Všeobecne vzaté, takmer všetky erotické sny o sexe sú pozitívne, objavujú sa totiž predovšetkým u ľudí, ktorí sú optimistickí a v dobrej nálade, a aj keď si to niekedy nepripúšťajú alebo neuvedomujú, tešia sa na každý nový deň a žijú pokiaľ možno naplno. Práve dostatok pozitívnej energie údajne prináša viac či menej eroticky zafarbené sny a tie sú pre organizmus veľkou podporou pri čerpaní síl v čase odpočinku, navyše prinášajú aj výrazné psychické uvoľnenie. Sny často vypovedajú o nálade a fyzickom aj psychickom stave, takže aj keď ich výklad nemusíme brať príliš vážne, niečo reálne na nich naozaj je…

Prvé neurčité erotické túžby a mokré prestieradlo

Mokré erotické snyPrvé erotické sny sa najčastejšie dostavujú už s nástupom puberty, často sa jedná o takzvané “mokré sny”, ktoré vyžadujú prezlečenie pyžama a niekedy aj posteľnej bielizne. Nejedná sa ale o nič neobvyklé, príroda sa hlási o svoje práva a organizmus sa zatiaľ nevie vyporiadať s nadbytkom pribúdajúcich hormónov. Väčšinou tieto erotické sny nemávajú príliš konkrétnu podobu, objavujú sa v nich kamarátky, kamaráti, rodičia, učitelia i ďalšie známe a neznáme tváre. V období dospievania si mnohí teenageri robia ťažkú hlavu s tým, že ak sa im zdalo o kamarátovi zo školy a prebudí ich stoporený penis alebo nočná polúcia, začnú pochybovať o svojej sexuálnej orientácii a zbytočne sa trápia. V tomto veku sa totiž väčšinou nikomu neodhodlajú zveriť, obávajú sa výsmechu kamarátov a ísť k lekárovi alebo psychológovi? To by si pripadali, ako keď priznávajú svoju sexuálnu úchylku, takže sa zožierajú sami v sebe. Informovanosť ohľadom sexu sa výrazne zlepšila, takže nie je problém vyhľadať radu napríklad na internete, potrebné je ale vyberať medzi serióznymi zdrojmi a vylúčiť tie nezmyselné.

Masturbácia v erotickom sne

Podľa výkladu v snáre sa najčastejšie jedná o hľadanie uznania a ocenenia medzi blízkymi osobami. Môže sa jednať o získanie požadovanej pozície v rodine či na pracovisku, prípadne v záujmových činnostiach a kluboch. Proste tieto erotické sny prichádzajú v čase, keď sa podvedome túžime zlepšiť a dosiahnuť niečo viac, o čom sme podvedome presvedčený, že na to máme. Väčšinou to súvisí aj s tendenciou poučovať ostatných a presvedčiť ich o našich kvalitách, preto by sme sa občas asi mali trochu strážiť a prípadne mierne pribrzdiť, v honbe za vytýčeným cieľom brať ohľad aj na ostatných.

Márne hľadanie vhodného miesta na sex

Ak sa nám sníva sen, v ktorom máme chuť na sex a nedarí sa nám nájsť vhodné miesto, kam by sme s erotickou spoločníčkou zapadli, prípadne nás na poslednú chvíľu vždy niekto vyruší, podľa snára to značí nevyriešený problém so stálou alebo dočasnou partnerkou. Ak žijeme vo vážnejšom vzťahu alebo dokonca v manželskom zväzku, je v tom vzájomný problém aj podľa psychológov a sexuológov, takže sa s výkladom snára celkom zhodujú. Najčastejšie sa jedná o vážnejší problém, ku ktorého vyriešeniu sa stále nemôžeme odhodlať, možno tak trochu nedôverujeme sami sebe. Ak žiadny vážny vzťah momentálne nemáme, ide zrejme o nedostatok sebadôvery (podľa snára) alebo o obavy z vážnejších rozhodnutí (podľa psychológov).

Ak ste v erotickom sne neverný

Erotické sny s neverouTieto sny často navodzujú vzájomný nesúlad s partnerkou a s tým aj nenápadne hlodajúcu myšlienku, že s niekým iným by vzťah mohol fungovať oveľa lepšie. Hľadáte názorovú i fyzickú zhodu, riešením môže byť krátkodobé odlúčenie alebo príjemná relaxácia na sex priváte. Ak je nevera v sne nežná a romantická, vyhľadajte spoločnosť práve takej sexi spoločníčky, aká sa vám zdala v sne o divokom a nespútanom sexe. Nebojte sa do vyhľadávača serióznej sex zoznamky zadať práve tieto požiadavky a váš sen sa zmení na realitu. Erotické sny s tematikou nevery navyše nie sú nič zlé, pokiaľ teda nehovoríte príliš často zo spania a nepoužívate nevhodné mená a prezývky…

Erotické sny a orálny sex

Takéto sny v sebe prekvapivo skrývajú aj snáre z čias, kedy sa o orálnom sexe takmer nehovorilo a bol považovaný za niečo nečisté či dokonca neprirodzené a zvrhlé. Údajne značia nespútanú erotickú túžbu a často sú predzvesťou rapídneho zlepšenia zdravotného stavu. Oproti tomu odborníci v bielych plášťoch tvrdia, že to značí zvyšujúcu sa snahu o nadviazanie erotického kontaktu s osobou z blízkeho okolia, ktorá v sebe rafinovane skrýva zmyselnosť a nemravnosť. Ak by sme to spojili dohromady, znie to celkom sľubne, nemyslíte?

Sníva sa vám o erotickej predohre?

Predohra v erotickom sneMaznanie, jemné dotyky, tlmená hudba a osvetlenie, to je sen, ktorý sľubne začína, ale ak nekončí vytúženým sexom, podľa snára to znamená nedostatočnú odvahu na splnenie tajne vytýčených cieľov a plánov. Dôvodom je zrejme strach z možného zlyhania a neúspech. Ak ale sen pokračuje až k úspešnému pohlavnému styku, ste zrejme v prelomovom období, kedy ste v sebe konečne našli potrebnú silu, odvahu a rozhodnosť, dôležitý krok je teda na dosah! Tak len do toho!

Sex na prvom rande

Ak snívate o sex zoznámení, ktoré počas chvíľky skončí poriadnou jazdou v posteli, vraj si možno poriadne neuvedomujete všetko pekné, čo život prináša. Beriete všetko na ľahkú váhu a to by sa vám mohlo aj škaredo vypomstiť, ak ste trochu poverčiví, dávajte si radšej pozor! Avšak lekári v týchto snoch vidia niečo pozitívne, napríklad že si z ničoho nerobíte ťažkú hlavu, zbytočne sa netrápite hlúposťami a veľa vecí dokážete riešiť s neuveriteľným nadhľadom.

Pristihnutý pri sexe

Erotické sny o pristihnutí pri sexeAsi nemáte úplne čisté svedomie, nemusí ísť len o oblasť sexu, prejdite svoje spomienky a skúste prípadné prehrešky alebo spôsobené krivdy nejako vhodne napraviť a odčiniť. Potom budú erotické sny oveľa príjemnejšie a konečne sa dočkáte aj vysnívaného sexu… teda ak má snár pravdu :-) Lekári v týchto snoch vidia skôr ľahký sklon k paranoji a ďalším psychickým problémom, avšak aj z ich strany je to len teória, takže sa nenechajme odradiť a vystrašiť.