sex_hraPočítače a technika svojim spôsobom dnešnej dobe vládnu, je tomu tak aj v sexe? Pochopiteľne aj sem mocný vplyv počítačov zaťal svoje pazúry a tak si voľné chvíle môžete krátiť aj sexom pri klávesnici. Kedykoľvek dostupné sú napríklad jednoduché flashové hry, funkčné aj na tablete alebo smartfóne. Niektoré sú celkom nápadito a vtipne riešené, bez problémov sa môžete vteliť napríklad do úlohy ľahkej devy a snažiť sa prilákať čo najviac klientov alebo si zahrať karty o zvršky a ak sa vám bude dariť, sledovať virtuálny súperku, ako postupne odkladá svoje oblečenie a spodnú bielizeň.

HURÁ NA ULICU!

Len si to vyskúšajte, aké to má taká profesionálka ťažké, môžete nielen skúšať získať priazeň klientov, ale tiež budete musieť obstáť v tvrdom svete plateného sexu, čo znamená občas siahnuť aj k nie práve čistým a regulárnym praktikám. Svoje sokyne a konkurentky treba poriadne vyťahať za vlasy, môžete ich aj tvrdo a drsne udrieť priamo do tváre. Keďže je to hra, samozrejme sledujete skóre, za získané virtuálne peniaze si nakúpite sexy prádielko, dostanete sa do “vyššej ligy” a nakoniec si môžete skúsiť zalaškovať aj s celebritami. Takže vybrať farbu kože, výraz tváre, účes, podprsenku a miniatúrne vypasované šortky, nakoniec topánky na vysokom podpätku a môžete ísť na svoj prvý lov. Pochopiteľne začínate v podradnej uličke, celou cestou na vrchol bude potrebné sa pekne pretĺcť! No, úprimne povedané, bavilo ma to len chvíľku, ale asi táto práca nie je len o baroch, príjemnej hudbe a množstve peňazí. Namiesto erotického vzrušenia sa chvíľu bavíte bitkami v uličkách, takto som si teda sex na monitore nepredstavoval… skúsim radšej niečo iné. Nakoniec to skončilo nahliadnutím do erotickej zoznamky, kde som si vybral podobnú tej, za ktorú som chvíľu hral a hneď to bolo niečom úplne inom.

TECHNIKA VERZUS ŽIVOT

Keď človek zabrúsi do lokálu, kde sa na stoloch alebo pri striebristo lesklých tyčiach vlnia pohľadné krásky, občas nevie, kam sa má skôr pozerať. Sedím tu ešte s dvoma kamarátmi, v hlave sa nám začínajú liahnuť myšlienky na to, ako erotikou prevoňaný večer zakončíme, zrazu ale vidím, ako jeden z kamarátov stále v ruke žmolí svoj nový tablet a namiesto na krásavicu, ktorá nám svoje vnady predvádza pomaly pred nosom, zíza uprene na displej. Nakoniec mi to nedá, chvíľu mu pozerám cez rameno a pýtam sa ho, čo tak zaujímavé alebo dôležité vidí na obrazovke z tekutých kryštálov, keď sa mu tu naskytá taká krásna podívaná. Trochu neochotne ku mne natáča displej, pred nami sa vlní dlhonohá sexica, ako vystrihnutá z erotického časopisu najvyššej kvality a ten somár si našiel nejakú internetovú stránku, kde pomocou kurzora vyzlieka slečny a otáča si ich zo všetkých strán. Medzitým aj druhý kamarát sleduje, na čo to zízame a neveriacky krútime obaja hlavami. Prečo ten hlupák vôbec lezie do sex klubu, keď si nakoniec prezerá obrázky, hoci skutočnú živú nádheru z mäsa a kostí má na dosah ruky! Na chodbe sa s kamarátom dohodneme, že skúsime, či náš priateľ dá prednosť obrázku na displeji pred skutočným zážitkom. Nie je problém dohovoriť krátku erotickú zábavu s jednou z prítomných dievčat, pošleme jej ho na izbu alebo si ho má odviesť sama? No, nech to teda skúsi, ak sa jej vôbec podarí odlákať ho od technického nezmyslu, aj to bude úspech. Kdeže, túli sa k nemu, nakoniec ho naozaj odvádza hore na poschodie. Keď sa po nejakej polhodine kamarát vrátil, pýtame sa ho, aké to bolo. Nie príliš nadšene hovorí niečo v tom štýle, že “ale áno, celkom dobré…”, tak sa idem ešte zvedavo informovať za jeho spoločníčkou, ktorá je už zase rozosmiata pri barovom pulte. Lezie to z nej dosť neochotne. Proste, keď boli v najlepšom (respektíve snaživá afrodita si to myslela), všimla si, že ten svoj technický vynález má zase v ruke… lenže on nefotil ani nenatáčal svoj sex, ten somár pritom zase hral nejakú hru! Kdeže, takýmto spôsobom prepadol závislosti na technike, to už je zlé, už ho so sebou na naše dobrodružné výlety neberieme.

SEX HRY s fantáziou

Myslím, že k sexu a všetkému okolo neho sa oveľa viac hodia jednoduché, pritom ale veľmi dráždivé a vyzývavé erotické hry. Nedávno som jednu vyskúšal, vlastne ich bolo nakoniec viac a bol to skutočne moc fajn zážitok. Skúšali ste niekedy hľadať ukryté predmety na tele partnerky? Či už hľadáte rukami alebo lepšie ústami, drobná minca, zápalka alebo iný malý predmet, ktorý je ukrytý niekde na tele partnerky musíte vypátrať. Úprimne povedané chvíľami som sa skôr snažil nič nenájsť a hru ešte predĺžiť. Opatrne však pri ukrývaní, aby nepatrný predmet nezapadol hlbšie než má a šiel zase vybrať. Ale to už záleží na fantázii účastníkov. Táto zábava dokáže aj návšteve erotického privátu dať úplne iný charakter. A čo napríklad fľaška? Kto by túto hru nepoznal už od mladosti, kedy sme všetci nedočkavo túžili vidieť odhalené a dokonca nahé telo príslušníčok druhého pohlavia. Na koho ukázalo hrdlo roztočenej fľaše, ten musel zo svojho oblečenia kúsok odložiť. Variant pre dospelých záleží len na vašej erotickej fantázii. Spočíva v roztočení prázdnej fľaše na papieri, na ktorom sú napísané sexuálne praktiky. Plní sa tá úloha, na ktorej sa hrdlo fľašky zastaví. Šťastný, na ktorom sa budete úloha predvádzať, vzíde z losovania, hlasovania, slobodného úsudku alebo vďaka fľaši, ktorá na neho ukáže dnom - záleží na dohode. Verzií tejto hry je veľa, menej odvážni hráči môžu rozprávať erotické zážitky alebo predviesť ľahkú StripShow. Pri nechuti vykonať to, čo vám fľašu zadala, dáte fant. Nejakú tú sexi zábavu môžete nájsť aj tu na forum.amaterky.sk