Sex rôznych fariebPýtate sa, ktoré krásky sú v sexe najlepšie? Alebo to už dokonca viete? Prežili ste sex so ženami všetkých rás, zo všetkých kútov sveta? Alebo ste v tomto, ako koniec koncov väčšina mužov, iba akýmsi laikom a pozorovateľom? Vedzte, že moje skúsenosti tiež nie sú také, aby som mohol povedať: Áno, robil som to s aziatkou, černoškou, beloškou .. ale nejaký ten poznatok či zážitok na vlastnej koži rád pridám, vrátane dôležitých informácií z rozprávania iných. Nižšie nájdete môj subjektívny názor na tri typy žien rôznych rás .. povedzme že troch najrošírenejších a najviac spomínaných. Ak s ním nebudete súhlasiť, kľudne ma skúste vyviesť z omylu svojimi vlastnými skúsenosťami :)

Belošky - veľká rozmanitosť

So ženou bledej pleti je sex veľmi rozmanitý, iná je pravá ľadová blondína zo Škandinávie a iná samozrejme temperamentná talianka, alebo obyvateľka Balkánu. S európankami môžete zažiť krásnu vášnivú erotiku so všetkým možným, ale tiež môžete byť niekedy dosť sklamaní. Je tu skutočne asi najväčšia rozmanitosť. Všeobecne sa hovorí, že najkrajšími ženami sveta sú slovanské divy, ktoré sú zároveň nežné aj múdre a ich krása, krv a mlieko je vyhlásená. Je tomu však podobne aj v posteli? Ako pravý slovák môžem potvrdiť krásu slovenských a českých dievčat a tiež ich vynaliezavosť pri súloži. Ale možno predsa len trochu toho exotického temperamentu chýba. Trebárs také blondínky majú krásne a súmerné kundy, ale nie vždy sú schopné dosiahnuť skutočné vzrušenie … sú ale samozrejme aj " svetlé výnimky " tak ich nehádžme do jedného vreca. Podľa názoru mnohých mužov sa však dá vydedukovať, že brunety ponúkajú viac pestrosti pri sexe a tiež si ho dokážu sami viac užiť.

Černošky - sex atlétky

Ak hovoríme o temperamente, musíme spomenúť veľmi náruživé dievčatá čiernej pleti. Ich sexuálny apetít je vo väčšine prípadov obrovský a erotike sa oddávajú vo všetkých podobách veľmi ochotne a vôbec im nevadí, keď to nie je s čiernym megavtákom. Veľmi rady si užijú radovánok práve s nami Európanmi, pretože aj my sme pre nich exotikou. Ak sa chystáte na dovolenku napríklad do Karibiku za tamojšími kráskami s čiernou pleťou, pripravte sa na ozajstnú búrku a tiež na veľký záujem o vás zo strany tunajších dievčat. Pri samotnom akte sú potom čierne mačky veľmi aktívne a výkonné, dokážu sa milovať neuveriteľne dlhú dobu. Ich kundičky sú zvonku tmavé, ale vo vnútri sa schováva ružové jemné mäsko , ktoré sa na vás bude ochotne usmievať a táto žiarivá medzierka rada prijme akéhokoľvek vtáka.

Aziatky - ústretové

Ach tie Aziatky. Sú vyhlásené nežnosťou a skvelou starostlivosťou o svojich milencov. Vždy mužovi vyjdú v ústrety a roztiahnu mu nohy s nadržanou, ale cudnou radosťou. Najprv sa akoby trošku hanbia, potom však prekvapia veľkou senzitivitou na akýkoľvek dotyk. Ako raz siahnete na ich zdurené bradavky či rovno otestujete jemnučké tmavo ochlpené kundičky, nemôžete prestať a nemôže prestať ani ázijská mačička. Vzdychy až vzrušené výkriky prichádzajú veľmi skoro. O japonkách, číňankách či thajkách sa vie, že sú schopné oveľa viac orgazmov počas jedinej súlože než napríklad ženy z Európy. Ázijská žena je za sex vďačná a dokáže zaň poďakovať mnohými spôsobmi, trebárs ďalším ešte lepším zásunom. V konečnom dôsledku závisí ale od individuálnych preferencii sexuálneho bádateľa. Žena sama, či už je beloška alebo černoška, nemôže byť zodpovedná za to že budete mať úžasný sex, je to skoro vždy o dvoch … niekedy možno a troch a viac :) .. chce to len zdravú chuť na sex a kúsok fantázie.