Sex v auteV aute to možno niekomu príde trochu nepohodlné (veľmi záleží aj na tom, aké vozidlo máte k dispozícii, to úplne nepochybne) a možno aj nezvyklé, lenže je tu práve tá túžba vyskúšať niečo naozaj nezvyčajné, veď napríklad vo filmoch sa práve tento spôsob “záletného” sexu prevádzkuje veľmi často. Niekedy je to jednoducho len problém s vhodným priestorom, hotelová izba nie je k dispozícii, nikto zo slobodných kamarátov tiež nie je zrovna ochotný požičať kľúče od svojho bytu a tu sa ponúka riešenie. Navyše je tu dráždivá (ale pre mnohých nie tak úplne desivá predstava) toho, že náhodný okoloidúci by sa mohol stať svedkom vašej intímne chvíľky… U nás nie je podľa ankiet a prieskumov sex v aute tak rozšírený ako v niektorých iných krajinách, asi najpopulárnejší a najčastejšie praktizovaný je vraj najmä v Spojených štátoch a v Taliansku. Ďalšou otázkou je, ako sa bude tváriť spoločníčka, ktorú požiadate o podobnú službu. Ak má svoj zariadený a zabehnutý sex privát, môže jej táto trochu nepohodlná akcia pripadať bez zmyslu a zrejme sa vás pokúsi presvedčiť skôr k návšteve svojho pelechu v súkromí. Navyše aj otázka hygieny nie je asi pri sexe v aute príliš dokonale vyriešená. Na našej stránke však ponúkame možnosť filtrovať spoločníčky, ktoré sex v aute priamo ponúkajú ako jednu zo svojich služieb.

Postávajú pri ceste

Samozrejme môžete siahnuť po tej najľahšie dosiahnuteľnej kategórii, ktorou sú vykonávateľky “najstaršieho remesla”, ktoré postávajú na chodníkoch alebo najmä na odpočívadlách niektorých vyhlásených ciest. Ale je potrebné si uvedomiť, že práve tieto erotické pracovníčky patria z veľkej časti k tej najnižšej triede a nie sú schopné si ani zariadiť vhodný podnájom alebo pracovať v erotickom klube, ani so zdravotnou stránkou takto poskytovaných služieb to zrejme nebude úplne dokonalé. Vyslúžilým a uťahaným typom, ktoré sa za pomerne nízku cenu ponúkajú vodičom kamiónov či iným náhodným okoloidúcim vodičom by som sa na vašom mieste naozaj asi skôr vyhol. Ak nehľadáte naozaj zážitok na hranici perverzie, nemôže vám žena, ktorej ako hygiena medzi pohlavným stykom s rôznymi partnermi postačí utretie uterákom a opláchnutie intímnych partií na verejnej toalete alebo dokonca špongiou, namočenou v ktovie koľkokrát použitom vedierku s vodou skutočne asi ponúknuť nič príťažlivého a osobne mi taká predstava sexu príde dosť zúfalá. Snáď sa dá pochopiť muž, ktorý sa u nejakej takej cestnej devy nechá vyfajčiť, je to ale naozaj len taká „núdzovka“.

Sex v aute - ktoré sedadlo bude najlepšie?

Väčšina áut má sklápacie sedadlá, rovnako ale optimálnou voľbou bude priestrannejšie zadné sedadlo a tým úplne posledným miestom je miesto vodiča. Ak je poťah sedadiel kožený, síce sa dobre čistí, ale určite vaša partnerka (a zrejme aj vy) budete vďačný za nejaký vhodnú prikrývku, koža sa v lete dokáže nepríjemne lepiť na spotené telo a v zime aj cez zapnuté kúrenie skôr chladí. Textilný poťah môžeme zase ľahko znečistiť a tomu sa určite tiež chceme vyhnúť. Pozor dajte aj na náušnice, retiazky a ďalšie drobnosti, ktoré sa pri vyčíňaní môžu uvoľniť a niekam zapadnúť, potom by na záver milostného aktu mohlo byť veľmi zdĺhavé a nepríjemné hľadanie cenností alebo aj nebezpečných dôkazov niekde medzi polstrovaním sedadiel alebo na podlahe vozidla. Ak má auto sklá s fóliou cez ktorú nie je vidieť poriadne dovnútra, je to určite žiaduce, sťahovacie záclonky a deky na okne toho veľa neriešia. Rovnako voľte vždy odľahlé miesto, kde budete mať dostatok súkromia, aj tak však niekedy ľahko sa pohojdavajúce auto na lesnej ceste občas dokáže na seba upútať pozornosť okoloidúcich hubárov alebo psíčkarov. Neparkujte teda rozhodne niekde v okolí bydliska, ak by náhodným odhalením našej záletnickej činnosti mohol vzniknúť problém alebo domáce rozbroje. Vždy je ale treba nechať aspoň ľahko pootvorené okienko alebo zapnutú klimatizáciu, bude vám rozhodne príjemnejšie.

Nebezpečné hrátky

V žiadnom prípade neskúšajte sex za jazdy, ak ste teda vodičom vy alebo partnerka, to je naozaj hlúpy nápad a mohol by skončiť viac než zle. A radšej zaparkujte niekde na rovine, po prvé sa v aute budete cítiť lepšie a nebudete sa niekam kotúľať, po druhé aj ono nešťastné kopnutie do ručnej brzdy alebo radiacej páky už pár ľuďom naozaj perné chvíľky pripravilo. Takže to je vážne jedna z vecí, na ktoré by ste mali dbať, hoci vo vášnivých chvíľkach sa to síce pekne radí, ale oveľa horšie dodržiava. Niekoľko parkovísk, priamo za účelom sexuálnych hrátok, bolo údajne otvorených v Taliansku, ale na rozhorčené reakcie puritánov a cirkvi boli vraj opäť zrušené. Každá novinka má jednoducho svoje úskalia a u nás sa zrejme podobných pokusov nedočkáme. Pozor si dajme pochopiteľne aj na použité kondómy a ich obaly, ak vozíte autom aj manželku alebo ste si dokonca odskočili za sexom v aute na služobnom aute.

Perlička nakoniec

Záverom mi to nedá, aby som nespomenul jeden príbeh, ktorý som síce (našťastie!) nezažil osobne a poznám ho len z ústneho podania, je ale natoľko neobvyklý, že by mohol pobaviť aj vás. Či už to bol ktokoľvek, vzal si do auta povoľné dievča a zastavili niekde v odľahlej časti mesta, vedľa veľkého parku. Bol tam pokoj a tak sa celý večer venovali maznaniu a sexu, vystriedali veľa rôznych polôh. Keď už dievča nevedelo, ako sa mu vhodne nastaviť, oprela sa zľahka nohami o predné sklo. Nie, nepodarilo sa jej ho ani vykopnúť, ani rozbiť, všetko skončilo k spokojnosti zákazníka a ten sa nakoniec odobral domov s tým, že pracovná porada sa proste nečakane pretiahla. Lenže čo čert nechcel, na druhý deň bolo sobotné ráno a pomerne chladno, keď dotyčný pán viezol svoju právoplatnú manželku do obchodného strediska na nákup, zapol poriadne kúrenie … a zrazu sa na prednom skle objavili tie dve vytlačené dámskej nôžky. S vozidlom boli v priebehu týždňa v umývačke a tak si milostivá pani rýchlo dala dve a dve dohromady a bolo zle … ako to dopadlo neviem, to snáď ani nie je tak dôležité, rozhodne by som teda nechcel byť v jeho koži. Ani som sa nejako nedostal k rozprávaniu o tých ďalších neobvyklých miestach, tak teda niekedy inokedy.