Erotická zoznamkaUrčite ste niekedy uvažovali o sexe vo viacerých ľuďoch, prípadne ho aj vyskúšali. Je to určite niečo trochu zvláštne a asi nie pre každého. Ale aj takú erotiku si možno viac než dobre užiť, verte tomu. Len to treba urobiť presne tak, ako vám to vyhovuje. Najrozšírenejším je sex v trojke. Existujú v podstate dve alternatívy - dve ženy a muž alebo dvaja muži a jedna žena. Ktorá zostava vás najviac láka? Určitou motiváciou môže byť film, video, pre niekoho je dôležitá jeho výhradná sexuálná orientácia. Poradia aj skúsení mazáci, len neverte každému všetko čo narozpráva. Mnohí sa totiž vyťahujú a ich skúsenosti sú len ktovieodkiaľ vypočuté, vyčítané alebo vymyslené. V žiadnom prípade sa nenechajte do niečoho podobného nútiť len preto, aby ste dokázali svoju mužnosť. Nie každý má totiž v obľube sex v trojke alebo viacerých ľudoch, nie každému to vyhovuje. Ale ak vás táto predstava láka a túžite ju zrealizovať, to predsa nie je problém, vyhľadajte v erotickej zoznamke tie správne dievčatá a choďte na vec. Alebo sa dohodnite s kamarátom a objednajte si jednu pre obidvoch dohromady, to záleží na vašom vkuse.

Dve a jeden alebo dva a jedna?

Medzi mužmi je určite väčšie percento tých, ktorí túžia po sexe s dvoma ženami súčasne. Síce nie je jednoduché a ľahké uspokojiť dve poriadne samice, ale ženy si často dokážu navzájom tiež porozumieť a vyjsť v ústrety, takže muž sa pokojne nejakú dobu môže len pasívne pridávať podľa ľubovôle alebo vyložene prihliadať. Vhodnou voľbou sú v tomto prípade bisexuálky aj ženy s lesbickými sklonmi, napodiv ženám vzájomne dotyky a maznanie s osobou rovnakého pohlavia prídu často príjemné a dokážu v nich nájsť zaľúbenie. Na hrane je aj voľba sexu s vlastnou manželkou alebo družkou a prizvanie platenej spoločníčky. Ak si o to tá vaša priamo povie alebo to nespochybniteľne naznačí, malo by to byť v poriadku. Občas také spestrenie dokonca môže zachrániť upadajúci vzťah. Ale uvedomte si, že stačí, aby ste sa “novému mäsku” venovali viac ako tej svojej alebo sa jej proste niečo znepáčilo a máte hneď doma peklo! Takže toto riešenie si nechajte až na prípad, keď nebude inej voľby. Erotická inzercia ponúka aj dvojice žien, ktoré tento spôsob sexu ponúkajú, často je táto voľba jednoduchšia a rozumná. Ak sa rozhodnete v dvoch chlapoch si to rozdať s jednou dievčinou, opäť pozorne zvažujte koho si vyberiete za parťáka. Aj pred kamarátom môže mať totiž muž naraz v takých chvíľach určité problémy alebo zábrany, čo by mohlo celú situáciu pokaziť. Mužom výraznejšie než ženám často vadí dotýkať sa tela iného muža, nieto potom spoteného či maznať sa so ženou, ktorá je postriekaná spermiami iného muža. Navyše dochádza k síce nevypovedanej, ale stále sa stupňujúcej súťaživosti a rivalite - kto má väčší úd, kto dokáže dlhšie vydržať, lepšie partnerku uspokojiť atď. To môže ale spôsobiť skôr problémy a naopak stratu výkonu, čo my muži zle nesieme aj normálne, nieto pred niekým iným. Muži s homosexuálnymi chúťkami by potom ľahko odradili takmer každého, ak by nebol orientovaný rovnako. Pri výbere je teda s prípadným spoločníkom dohovoriť aspoň na stanovení určitých pravidiel.

S kým do toho ísť

Ak sa dohodnete s tou svojou a ona súhlasí, môže to byť pre oboch úžasný zážitok. Nemal by to byť súhlas nejako vynútený, v tom prípade radšej na celú vec zabudnite a vydajte sa za sexuálnymi pracovníčkami, ktoré vám splnia to po čom túžite a nebudete riskovať domáce rozbroje, na ktoré by raz mohlo dôjsť. Navyše ste si istí, že by vám nevadilo pozerať sa na to ako sa žena, ktorá vám pripadá “len vaša” zrazu rozteká v objatí inej a slastne vzdychá? Nezačala by vo vás hlodať žiarlivosť, ak by našla v tej druhej dokonalý objekt pre svoje nežné láskanie? A ako by ste niesli situáciu v prípade, že by ste sa milovali v zostave dvoch mužov a boli v situácii, kedy sledujete, ako tá vaša súloží s niekým iným? Navyše trebárs naozaj s chuťou a s radosťou .. dopriali by ste jej aby si toto poriadne užila? Muž je jednoducho od prírody viac majetnícky a vo vzťahu sebeckejší, to je jednoducho dané od prírody. Preto by som opäť odporúčal skôr vzťah nezáväzný. Ak máte naozaj dobrú a k hocičomu povoľnú kamarátku, je to riešenie o niečo jednoduchšie, zvlášť ak ona si ešte jednu ďalšiu kamošku privedie. Lenže aj tu hrozí pretrhnutie a porušenie kamarátskych vzťahov (a k tomu občas dôjde skôr, než by ste si dokázali predstaviť!) určité problémy, ktoré by mohli ešte len prísť. Rozhodne vyhráva voľba dievčať z erotického portálu a pribratí kamaráta alebo ešte jednej milostnice.

V štvorke a viac

Ak ste už zažili nejakú tú švédsku trojku (dvaja muži a jedna žena) alebo ruskú trojku (dve ženy a jeden muž), môžete si samozrejme zbierku erotických zážitkov rozšíriť o sex vo viacerých ľuďoch. Manželské hrátky sú síce častá téma diskusií, ale aby sa zišli dve manželské (alebo aj milenecké) dvojice a neviazaný sex fungoval dlhšiu dobu bez problémov, to patrí skôr do tematiky erotických filmov. V skutočnosti sa vždy nájde nejaký zádrhel. Stačí málo, jeden zo skupinky sa cíti zanedbaný alebo podhodnotený a začne to prvou výčitkou, narážkou a už sa spustená lavína sype a drví. To radšej porozmýšlajte o erotických službách, ktoré sú platené, dopredu dohodnuté a pritom seriózny prístup vám zďaleka nenarobí toľko problémov a po celkovom zvážení možných škôd z toho ešte vyjdete celkom lacno. Ak sa chcete zúčastniť nejakej naozaj dôkladnej jazdy (a cítite sa nato), skúste nejakú poriadnu swingers párty. Tam sa už stretne väčší počet ľudí, všetci vedia, o čo ide a dostanete sa do úplne iného sveta. Ale aj na takúto akciu by som radšej odporučil zájsť s partnerkou z erotickej zoznamky, o ktorú sa určite budete ochotní podeliť ľahšie než o tú, čo máte doma. Nehrozí neskoršie rozoberanie toho, čo kto s kým a podobne… Proste sex vo viacerých ľuďoch má svoje čaro a nie je to len pre tých čerstvo plnoletých, vlak vám ešte určite neušiel, stále do toho môžete pokojne ísť!