SEX vo vodeErotické hrátky v spojení s vodou, to je rozhodne zaujímavá a príťažlivá kombinácia, nech už zvolíme ktorúkoľvek z mnohých ponúkajúcich sa možností. Vo vode býva k sexu vždy len krôčik, máme na sebe minimum oblečenia a tak prvotné vzrušenie navodzuje už len pohľad na poodhalené telo partnera či partnerky. Voda pôsobí svojím tlakom láskanie každého kútika tela, ak sa do nej ponoríme, zmäkčuje pokožku, tým aj zvyšuje jej citlivosť a dodáva sexu nádych niečoho nového, nezvyčajného. Využiť môžeme aj tečúcu vodu, ktorá masíruje a príjemne dráždi zvlášť zvolené partie, veď zážitky s masážnou sprchou patria často medzi tie prvé erotické vzruchy, ktoré človek nevedomky vyskúša. Mimoriadne vhodné sú potom veľké vane pre viac osôb a bazéniky, vybavené perličkovými tryskami, vírivým systémom a ďalšími vymoženosťami. V tomto prípade máme zaručené aj súkromie, ak nám to tak lepšie vyhovuje. Mnohé platené spoločníčky ponúkajú vírivku ako súčasť vybavenia svojho sex privátu, taktiež erotické kluby bývajú “mokrou arénou” pre sex vybavené a o tieto praktiky je pomerne veľký záujem. Ak si chceme užívať v spoločnosti priateľov, teda pozveme tých, ktorí dopredu vedia, do čoho idú a nebudú tak prekvapení. Verejný bazén alebo kúpele, to je už niečo trochu iné, sex je na hranici škandálu a určitého pohoršenia (čo práve mnohých príjemne dráždi a láka, o tom nie je pochýb). V dobe minimálneho využitia bazénu alebo pri večernom plávaní s tlmenými svetlami alebo bez plaviek sa príležitosť určite nájde. Cez deň si dajte pozor na zvedavých drobcov s potápačskými okuliarmi aj na rôznych zvedavcov, ak vám ale nevadí že vás niekto sleduje, môžete dospelým nejakú tú show opatrne predviesť. Rybníky, priehrady a samozrejme aj more ponúkajú veľa ďalších príležitostí, o tom ale až za chvíľu.

Aj keď sa to nezdá SEX vo vode …

by podľa očakávania mal byť bez problémov čo sa týka kĺzania “trecích plôch”, ono to tak ale naozaj skutočne nie je! Ako je to možné, všade okolo veľa vody a my pritom bez lubrikantu máme často problémy. Dochádza totiž k rýchlemu spláchnutiu klzkého sekrétu, ktorý pri sexe zaisťuje práve ten efekt ľahkého pohybu penisu vo vagíne. Pre orálny sex je voda veľmi vhodným prostredím bez akýchkoľvek problémov, pri klasickom alebo análnom styku radšej použite vhodný vodeodolný lubrikant, inak naozaj riskujete zbytočné sklamanie, prípadne aj nepríjemné odreniny na veľmi citlivých miestach. Dbajme aj na to, ako je voda ošetrená, ľahko chlórovaná nevadí, dáva nám istotu, že sa v nej nebudú vyskytovať choroboplodné zárodky, v bazéne obávané riasy a najmä nebezpečné sinice. Tie môžu hroziť najmä na prírodných kúpaliskách ako rybníky, priehrady, zatopené lomy, často v prvej fáze ich výskytu voda ešte nemá onen zelenkastý nádych, aj tak ale môže nasledovať začervenanie či dokonca nepríjemné výtoky. Preto najmä pri stojatých vodách po dlhšie trvajúcom teple a slnečnom počasí, sex radšej presuňme na deku alebo pod sprchu či do záhradného bazéna. Výbornou pomôckou na spestrenie “vodného sexu” môžu byť nafukovacie matrace a kreslá. Vždy dbajme na to, aby sme ani my, ani partnerka nevypili zbytočne veľa bazénovej vody alebo dokonca vody z verejného kúpaliska. Pri divokom orgazme sa navzájom radšej trochu postrážte, aby laškovanie nakoniec neskončilo kriesením a umelým dýchaním.

KÚZLO SLANEJ VODY

Pri mori bývajú myšlienky na sex časté a spolu s predsa len trochu nezvyklým prostredím (pre stredoeurópanov) by ste si niečo také nemali nechať ujsť. Pokiaľ sa rozhodnete k sexu vo vlnkách, dajte si pozor, nie každá je rovnako vysoká a silná, občas príde aj taká, ktorá dokáže vyvádzajúcich milencov zvaliť a pekne s nimi zacvičiť! Večerné milovanie na ľudoprázdnej pláži je čarovné, filmová a knižná romantika je ale predsa len trochu niekde inde než skutočnosť. Piesok dokáže byť neskutočne otravný a nástrahy v podobe ostrej lastúry, morskej hviezdice alebo dokonca morského ježka sa síce nevyskytujú často, jeden ale nikdy nevie. Takže možno ideálnejším riešením bude rýchlovka na deke “aby sa nepovedalo” a potom pokračovanie v hotelovom bazéne alebo na izbe s príjemnou klimatizáciou a romantickým výhľadom na oceán. Slaná voda navyše nesvedčí ani prezervatívom, ktoré aj v tej “obyčajnej vode” majú občas tendenciu skĺznuť a robiť problémy, preto na ne dávajte dobrý pozor.

Archimedov ZÁKON

funguje vždy a spoľahlivo, to je jedna z veľkých predností sexu v mokrom prostredí, na ktorú rozhodne nesmieme zabudnúť! Ak chcete vyskúšať náročnejšie polohy, práve voda vám umožní dokázať aj také veci, na ktoré by ste si inak ani netrúfli. A ak máte nejaké to kilo navyše, nadľahčí vás o množstvo vody vaším telom vytlačenej (konečne tá fyzika k niečomu je, že ? J), takže sa pokojne nechajte inšpirovať napríklad Kámasútrou, vo vode to pôjde naozaj oveľa ľahšie. Vhodným miestom pre najrôznejšie erotické hrátky sú aj bazénové schodíky, zatiaľ čo zdrsnenej skokanskej doske sa radšej vyhnite! Pri sexuálnom vyvádzaní s vodou nemožno zabudnúť na príjemný efekt masážnych spŕch a najrôznejších nástavcov, ktoré dokážu laškovanie veľmi oživiť a spríjemniť. Pre niekoho bude milovanie vo vode len nezvyklým a zaujímavým zážitkom, iní si práve takú erotiku priamo obľúbia a budú ju aj naďalej vyhľadávať. Všimnite si, že ponuka sexu v kombinácii s vírivkami a bazénmi je veľmi často obsiahnutá v ponuke erotických spoločníčok na najrôznejších erotických portáloch, to tiež jasne hovorí o obľúbenosti “vodného sexu”. V prípade, že využívate vaňu bežných rozmerov, býva spojenie trochu ťažšie, ale aj to má niečo do seba, keď prídete na polohu, ktorá obom vyhovuje, určite si fajn užijete a nebude to naposledy. Dráždivý je tiež styk v sprchovacom kúte, za vzájomného omývania a láskania možno ľahko prejsť k orálnemu alebo klasickému sexu, dajte ale pozor na často klzké dno, najlepším riešením býva stabilná protišmyková podložka. Blíži sa leto, tak nezabudnite napustiť bazén a párkrát sa v ňom pekne zabavte, len pozor na zvedavé deti a všímavých susedov..