Odfoť si sexice do svojho albumuVari vás to ešte nenapadlo, odfotiť si nejakú pekne “šteklivú” fotku svojej partnerky alebo sexice z privátu? Alebo natočiť nejaké video (veď dnes je to hračka, celkom slušne nahráva pomaly každý telefón), aby ste sa mohli napríklad len tak po čase potešiť… alebo sa trebárs pochváliť kamarátom? Snáď každému táto myšlienka prebehla hlavou, mnohí sa určite o niečo podobné aj pokúsili. Proste zasa je to niečo nové, o novinky okolo sexu je vždy záujem. A už sme pri tom, o čom som sa vlastne chcel zmieniť - o erotických fotkách sexi spoločníčky a všetkom, čo s tým môže súvisieť. Ona táto téma rozhodne nie je tak jednoduchá a čiernobiela, ako na prvý pohľad vyzerá.

Čo hovorí zákon

Ak budeme fotografovať (alebo natáčať na video) konkrétnu osobu, nemalo by sa tak diať bez jej vedomia a súhlasu, na to je treba dať naozaj pozor. Zaobstaraním fotiek alebo iného záznamu v priebehu intímnych chvíľok sa dostávame na naozaj tenký ľad a to aj v prípade, že sa jedná o sexuálnu službu za finančnú odmenu. Nie každá spoločníčka totiž s obstaraním akýchkoľvek materiálov bude súhlasiť, buď si chce udržať diskrétnosť a bojí sa zverejnenia kdesi na internete, alebo za také zábery chce jednoducho dostať ešte zvláštny honorár. Je to teda na dohovore, postačí však aj ústny súhlas. Síce by sa asi ťažko dodatočne preukazoval, ale ak si je fotografovaná aktérka fotenia alebo natáčania vedomá a neprotestuje, možno to považovať za takzvaný “tichý súhlas”. Mnohé dievčatá však naopak vezmú fotky alebo video ako určitú formu reklamy a naopak sú rady, že sa priateľom pochválite, prípadne horúce telo vami práve odskúšanej sexice odporučíte. Ak sa rozhodnete teda zvečniť vybranú krásavicu (alebo si časom dokonca začnete dávať dohromady celé erotické album!), robte tak vždy s jej vedomím a súhlasom. Určite sa nájde veľa dievčat, ktoré vám ochotne zapózujú. Možno sa vám podarí taký záber, že vás o neho ešte samy požiadajú a využijú ho v inzercii erotického portálu, kde svoje služby ponúkajú.

Nejaké riziko je tu zakaždým

Najmä sa to týka mužov ženatých a tých, ktorí majú stálu priateľku alebo družku. V tomto prípade totiž môže dôjsť k tomu, že sa obrázok alebo video nejakým nešťastným spôsobom dostane do nepravých rúk a zrazu je tu malér ako hrom! Iste, každý nad tým mávne rukou s nedbalými argumentom typu: “toto sa mne nemôže nikdy prihodiť!”. Lenže by ste sa čudovali, čo všetko zlomyseľná pani Náhoda dokáže nachystať. Stačí si nechať v mobile alebo vo foťáku pár obrázkov na ukážku pre kamarátov, hravé deti alebo snaživá manželka sa zrovna pokúsi prístroj použiť a už je oheň na streche! Rovnako tak uloženie fotiek niekam do počítača alebo na prenosný disk, hoci tam už nejaké tie výhovorky idú použiť. Len nesmiete byť na fotke (či ešte horšie na “poriadnom” videu) zachytení aj vy. Potom už je väčšinou všetka argumentácia márna a býva zle. Poslať takú fotku aj najlepšiemu kamarátovi je vždy ťahaním čerta za chvost, veď koľkokrát sa i najlepší priatelia “na život a na smrť” rozídu v zlom a dokážu potom vytiahnuť na svetlo aj tie najpodlejšie spôsoby, ako tomu druhému znepríjemniť alebo dokonca pokaziť život. Ak tá vaša príde na fotky alebo listy a iné hriechy z mladosti (teda z doby, než vás spoznala ona), býva to ochotná do určitej miery tolerovať, ale aj tak je lepšie sa podobným situáciám vyhnúť. Teda radšej na fotkách alebo videu sami nebyť k poznaniu, dajte si povedať, táto rada má naozaj cenu zlata.

Ako si sexice odfotiť alebo natočiť?

Nie každý má v sebe kus profesionálneho výtvarníka alebo režiséra, ale určite ste už dosť erotických snímok videli a tak predstavu má prakticky každý. Hociktorá erotická masáž alebo príchod sexice na escort má do seba niečo sexi, tu sa dá zaobstarať mnoho krásnych momentiek, nemali by ste to ale zase nejako preháňať, menej je často viac. Nakoľko budú fotky vulgárne alebo naopak len ľahko poodhaľujúce a nechávajúce miesto fantázii, to je tiež na vás a vašej predstavivosti. Určite nečakajte, že sa vám podaria snímky na úrovni profesionálov. Platený sex a fotenie alebo natáčanie erotiky i porna síce vyzerajú podobne, v mnohom sa ale rapídne líši. Ak radi sledujete masturbáciu partnerky potom je to ďalšia vhodná téma na fotenie rovnako ako postupné odkladanie odevu, dráždivé pózy v erotickej bielizni a môžete zachytiť aj po sexuálnej búrke totálne vyčerpanú, mnohokrát uspokojovanú zmorenú spoločníčku. Mnohé sa rady predvádzajú a tak vám zapózujú podľa želania.

Budeme tam obaja

Ak sa chcete zvečniť s milenkou, najjednoduchším riešením je použitie samospúšte. Pre natáčanie na video dobre poslúži statív, ktorý udrží kameru na jednom mieste. Mnohé kamery možno aj diaľkovo ovládať počas nakrúcania. Ale ani tu nečakajte žiadne zázraky, intímne osvetlenie nebýva tým pravým. Prizvať si na pomoc niekoho ďalšieho, tým len rozširujete okruh ľudí, ktorí vám môžu (napríklad nechtiac alebo len omylom) ľahko dopomôcť k poriadnemu problému! Na to radšej naozaj pozor. Pokiaľ ale budete sami spokojní so svojím výtvorom, to je hlavne to o čo predsa šlo a buďte na seba právom hrdí. S tým prípadným zverejňovaním na sociálnych sieťach a podobne však viac než opatrne, stačí trochu sa “rozšupnúť” s kamarátmi a frajersky vystaviť niekde fotky alebo video na pozeranie, druhý deň s opicou ho síce urýchlene stiahnete, ale na hanbu alebo domácu tragédiu už môže byť zamiesené. Takže ešte raz si prečítajte, čo som zdôrazňoval o pár riadkov vyššie, potom nabiť batérie a hurá do akcie!