Zrelé alebo mladšie?Človek chce samozrejme vyskúšať všetko, preto sme predsa zvedaví a máme objaviteľského ducha. A je tomu tak aj v sexe. Dávate prednosť úplne mladučkým kvetinkám, dračiciam v rozkvete síl alebo skúseným ženám, ktoré vedia, čo chcú? Každá z nich vám má určite čo ponúknuť, len si vybrať tú, po ktorej práve túžite a hlavne si uvedomiť, čo od ktorej môžete požadovať a očakávať. Ani všetci muži totiž nevyžadujú rovnakú porciu sexu, či už sa jedná o prevedenie, kvantitu alebo kvalitu. Niekto má radšej pokojný, pohodový sexík na oddych od pracovného vypätia alebo zmenu po nudnom domácom stereotype, proste niečo na spôsob jemnej rehabilitačnej masáže. Iný sa snaží o maximálne výkony, snaží sa zdolať svoj vrchol, aby mal nakoniec pocit víťazstva ako športovec po náročnom zápase alebo robotník po predĺženej smene. Nájdu sa aj takí, ktorí v občasnom platenom sexe hľadajú niečo nové, či už je to typ ženy, spôsoby milovania, rozmanité polohy alebo rôzne zvláštne špecialitky o ktoré svoju priateľku alebo manželku nedokážu požiadať a pritom ich práve niečo také neskutočne láka. Sme jednoducho odlišní, preto je určite dobre, že je aj výber spoločníčok dostatočne rozmanitý a pestrý. Veď aj toho najlepšieho jedla sa časom prejeme a práve zmena je zárukou toho, že nám sex nezovšednie.

Zrelé a skúsené

Skúsená žena v najlepších rokoch, to znie dosť neurčito a určite nie je možné všetkým nastaviť latku rovnako len podľa ročníka narodenia. Pre ženu ktorá sa venuje erotike je vzhľad samozrejme dôležitým parametrom, ale ak o seba starostlivo dbá a vie sa vhodne upraviť, môže byť aj žena okolo štyridsiatky alebo vyššie pre mnohých atraktívnejšia ako mnohé z tých úplne mladých, ktoré si zatiaľ svojich výhod príliš nevážia a často ich nedokážu využiť alebo ich dokonca vyslovene zanedbávajú. Skúsenú ženu samozrejme mnohí ocenia už len pre to, že pristupujú k sexu s nadhľadom, nerobia z ničoho príliš veľkú drámu a aj občasné zakopnutie alebo nedostatok dokážu prejsť s úsmevom a pochopením. Navyše práve tieto fešandy sa naozaj vyznajú a splnia vám prakticky každé želanie. A ak nie, vedia to povedať včas a takým spôsobom, že sa na ne snáď ani nemôžete hnevať. Žena v tomto veku nebude jajkať, že sa jej toto alebo tamto nezdá a väčšinou to bývajú pekné divošky, ktoré po rozbehnutí len tak nezastavíte, zážitok je niekedy až tak silný že pri tomto type žien môžete ľahko nájsť záľubu a budete ich vyhľadávať stále častejšie. Zrelá žena si dokáže sex naozaj poriadne užiť a tak je pre ňu spoločný zážitok rovnako príjemný, čo na kvalite určite spoznáte.

Mladé, sotva plnoleté

Niektoré dievčatá sú naozaj na prvý pohľad ešte takmer “pod zákonom”, hoci častejšie sa jedná len o rafinovanú štylizáciu a zdôraznenie detského alebo mladistvého vzhľadu, ktorý však nie je vlastný každej. Ak ho dokáže dievča využiť, svojich zákazníkov si určite bez problémov nájde. Jemné a nežné kvietky, ktoré by snáď aj silnejšie dýchnutie mohlo ohroziť a rozpustiť na obláčik pary, ale to sú skôr len zidealizované predstavy a túžby mužov, ktorí niekde v sebe nosia túžbu pôsobiť ako ochrancovia a statoční rytieri. Verte tomu, že ani tieto dievčatá zase také krehké ako z románu naozaj nie sú. Takže rozhodne sa nemusíte báť ani tu poriadne a s chuťou ponoriť svoj meč, pekne vyskúšať, čo taká krasotinka vydrží! Pre tých, ktorí nemajú s návštevou privátov alebo s inými platenými erotickými službami príliš veľké skúsenosti je to občas trochu zložitejšia voľba. Mladé dievčatá pristupujú k sexu veľmi rázne a spontánne, vašu prípadnú indispozíciu alebo zlyhanie však rozhodne neočakávajú a dokážu to brať ako dobrý vtip. Niekedy môžu padnúť menej vhodné slová, nie je to síce pravidlom, ale mnohé mladé “dámy” by si naozaj zaslúžili občasné lekcie dobrého správania, predsa ponúkajú svoje služby a zákazník by mal dostať maximum a v čo najlepšom podaní. Ale to sú skôr len zriedkavé prípady no nedalo mi to, nevarovať aj tých, ktorí so sexom za finančnú odmenu zatiaľ nemajú príliš veľké skúsenosti. V ponuke erotického portálu ľahko preveríte rozsah ponúkaných služieb a zvyšok už dohodnete “medzi štyrmi očami” ešte pred tým, ako sa začnete venovať jeden druhému.

Chudé alebo baculky?

Keď sa pozriete na rozmanitú a neuveriteľne širokú škálu dievčat, ktoré ponúkajú erotické služby, je niekedy celkom ťažké vybrať si a to práve preto, že ponuka je už taká obsiahla. Pre mladých chlapcov je často ideálom dievča, ktorá sa trápi diétami a snaží sa vyzerať ako modelka, ale mnohí sa predsa len obzerajú po takej, ktorá má nielen veľké prsia, ale aj trochu baculatú postavičku. Takéto dievčatá možno pôsobia o niečo menej prísne a skôr kamarátsky, čo mnohým vyhovuje viac než nohaté stvorenie, ktoré je síce s váhou podľa posledného trendu, ale niekedy aj trochu na úkor ženskosti. A u zrelých mužov stredného veku sú často v obľube práve ony dievčatá a ženy s typickou ženskou postavou, teda dostatočne zaguľatenou a zaoblenou. Ale ani u dievčat nemožno podľa postavy posudzovať všetko, našťastie vkus mužov je natoľko rozmanitý, že sa určite na všetky dostane spravodlivým dielom. Hovorí sa, že práve dievčatá, ktoré sú trochu “pri tele” sa dokážu v posteli (alebo aj kdekoľvek inde) pekne odviazať a rozdivočiť, ak máte možnosť opýtať sa niekoho, kto už s vami vyhliadnutou sexicou má svoje skúsenosti, budete si hneď istí, do čoho idete. Inak každopádne nemožno vylúčiť prekvapenia, takže vždy buďte pripravení na všetko! Aké sú Vaše skúsenosti?