Striptíz - zábava pre každéhoKaždý určite vie, že termín striptíz znamená pozvoľné a rafinovane vykonávané obnažovanie jednej alebo viacerých osôb, vykonávané za účelom erotického vzrušenia, spravidla za odplatu alebo inú odmenu. Takto to znie dosť sucho a nudne, ale pekne podaná striptízová show, tá snáď dokáže upútať každého. Niekedy (záleží na skladbe spoločnosti) striptíz ani nedôjde k úplnému odhaleniu celého tela, inokedy naopak môže pokračovať symbolicky predvedenou masturbáciou alebo pohlavným stykom, záleží na tom, pri akej príležitosti je predstavenie vykonané. Niekto považuje striptíz skôr za umenie a striptérky označuje za exotické tanečnice či baletky, iní ho považujú za sprostú zábavu a za ponižovanie obnažujúcej sa ženy. Ponechajme každému svoj názor a pozrime sa na príležitosti, kde sa môžeme so striptízom stretnúť. Dnes už nie je problém pozvať striptérku (alebo niekoľko dievčat, prípadne aj vyzliekajúci sa pár) na firemnú či súkromnú spoločenskú akciu. Ponuka je veľká, aj na našom erotickom portáli stačí tieto služby zadať do filtra a môžete spokojne vyberať z dievčat ktoré priamo túto službu poskytujú. Treba však výber vhodne prispôsobiť zloženiu publika. Pre vyložene mladú pánsku spoločnosť sa hodí niečo divoké a pikantné, pre usadlejších pánov voľme amatérky podľa špecifického vkusu. Ak budú v spoločnosti zastúpené aj ženy, je lepšie nahradiť klasický striptíz napríklad brušným tancom, prípadne zaradiť medzi účinkujúcich aj nejakého mužského striptéra. Taký program, kedy elegantnú krásavicu na chvíľu vystrieda aj olejom namazaný krásavec, postupne sa zbavujúci starovekého brnenia či vojenskej uniformy, kovbojských propriet alebo jednoducho odkladajúci sako, kravatu, košeľu, odhaľujúc ženám krásy svojho tela máloktorá žena odmietne. Pritom ale počítajte s tým, že sa môžu mnohé ženy tváriť akoby znechutene, hoci medzi prstami, pritlačenou na tvár v predstieranom šoku určite ponechajú škáru, aby im nič neuniklo. Lesbickú show možno odporučiť skôr pre pánsku spoločnosť. Dievčatá, ktoré ponúkajú sex za finančnú odmenu (alebo inak zafo), často ovládajú striptíz veľmi dobre a pomôžu aj pri zháňaní kontaktov na mužského striptéra. Okrem využitia na spoločenských akciách, oslavách a večierkoch je pozvoľné odkladanie odevu používané aj sexy spoločníčkami pre “rozohriatie” klienta a verte tomu, že to funguje veľmi dobre. V privátnych kluboch je často striptíz súčasťou programu pre tých, ktorí si zatiaľ nevybrali. Nezvyklou verziou je takzvaný “obrátený striptíz”, kedy účinkujúca nastúpi na pódium úplne nahá a pozvoľne sa v dráždivých pózach oblieka. Pre upätejšiu spoločnosť je niekedy tento spôsob vhodnejší, pretože predstavenie vlastne končí s dokonale oblečeným účinkujúcim modelom a efekt nahoty je teda v závere mierne potlačený.

Kedy striptíz vlastne vznikol?

Najčastejšie je ako konkrétny dátum prvého verejne predvedeného vyzliekania uvádzaný 13. marec roku 1894, je tomu teda už viac ako 100 rokov, kedy v malom francúzskom klube Le Divan Fayou bolo predstavené výstupenie, založené na pozvoľnom obnažovaní neznámej afrodity. Hoci, možno to bol už v roku 1893 výročný ples umelcov a študentov, na ktorý bolo pozvaných aj mnoho modeliek, maliarov i sochárov aj ďalšie známe krásavice. Zábava sa vďaka veľkému množstvo skonzumovaného alkoholu značne uvoľnila a dámy začali strácať zábrany. Z prvých porovnávaní elegantných nožičiek došlo aj k ďalšiemu odhaľovaniu. Postupne sa krásavice predháňali dokonalosťou svojich ramien, stehien a samozrejme poprsia. Nakoniec niekoľko tých, ktoré najviac túžili získať pomyselný titul najkrajšej ženy na bále, bolo len v Evinom rúchu a dobrovoľná narýchlo zostavená porota s radosťou hodnotila ich prednosti a nedostatky. Dámy tak však robili bez nároku na honorár, preto je otázne, či sa jednalo o skutočný striptíz. Ale zážitok musel pre zúčastnených určite stáť za to! Nakoniec došlo k zákroku polície, ale historka nezapadla prachom a dodnes sa táto udalosť považuje za jednu z tých, ktoré u vzniku striptízu stáli. V Paríži a neskôr aj v ďalších francúzskych mestách sa teda striptíz rozšíril ako nová forma zábavy. Na dobývanie sveta mu stačilo iba niekoľko rokov a žiadna svetová metropola nemohla zostať bez podnikov, ponúkajúcich “krásu bez závoja”. Muži čoby striptéri sa objavili neskôr, približne koncom sedemdesiatych rokov minulého storočia. V socialistickom tábore bola cenzúra v pohľade na sex a nahotu síce veľmi prísna, no aj v ďalších krajinách to kluby a podniky, ponúkajúce pohľad na ženskú nahotu nemali ľahké. Pritom práve tí, ktorí sa oháňali mravnou čistotou sa tiež radi pokochali, striptíz sa teda skrýval často za hrané “umelecké” scénky, pri ktorých už obnažovanie nebolo považované za natoľko pohoršujúce. Faktom zostáva, že vďaka zákazom a obmedzeniam bol o tieto erotické vystúpenia neuveriteľný záujem, hoci boli často vyhradené len pre prominentov.

Na erotickom priváte

Ak si chcete vychutnať celý obrad vyzliekania a pozvoľného obnažovania zmyselných kriviek ženského tela, môžete si dopriať striptíz vyložene “sólo”, len a len pre seba. Ak doma s podobnou požiadavkou neuspejete (alebo už vaša partnerka nemá pre vás skutočne nič, čím by mohla prekvapiť), stačí sa obrátiť na vhodnú erotickú spoločníčku. Ponuku erotického vyzliekania (striptíz) majú vo svojom arzenáli mnohé z nich. Správne podaný striptíz nie je len tak obyčajné vyzliekanie, má svoje zákonitosti a pravidlá a je vymyslený tak, aby pozvoľna prebúdzal vaše túžby, vyvolával vášne, na chvíľu ich zase stlmil a znova nechal rozhorieť. Striptíz je veľmi dráždivým predstavením napríklad aj v spojení s kúpeľom alebo erotickou masážou, kedy striptérka postupne zbavuje odevu seba i svoj náprotivok. V tom prípade ide často o priamu, zámerne, provokatívne obnovovanú milostnú predohru k samotnému sexu.