TICHO, vzdychy, nadávkyKaždý pri sexe preferuje niečo iné, prakticky je to tak pri všetkých ľudských činnostiach. Nájdu sa milovníci jemného, nežného a čo najromantickejšieho sexu rovnako ako aj takí, ktorí sa chcú uvoľniť, zahodiť všetky zábrany a živočíšne si milovanie užívať. Súčasťou takýchto sexuálnych hrátok sú potom aj verbálne prejavy, ktoré sa môžu výrazne líšiť. Ak laškuje niekde za tenkým múrom, v stane na dovolenke alebo vo vedľajšej miestnosti, kde za dverami sú ľudia, ktorí o nás nič netušia, je často potrebné byť potichu ako myšky. Už tá nutnosť byť potichu aj v momentoch, kedy sa človeku chce hodiť všetky spoločenské predpisy za hlavu, môže byť dobre dráždivá a pridáva tak milovaniu nový rozmer. Ale občas si to užiť s výkrikmi a vzdychmi, to je proste ono, toto mi nikto nevyhovorí.

Hudobná kulisa, vzdychy

je jednou z možností, ako sex podfarbiť a zároveň znížiť riziko, že zvedaví susedia počujú naše vzdychy, hekanie a každé slovo, čo v zápale vášne vyslovíme. A že človek dokáže niekedy hovoriť pekné hlúposti, zlomyseľní kamaráti si potom dokážu z takého chudáka dlho uťahovať. Aká hudba sa k sexu hodí najlepšie? Na erotickom priváte väčšinou znejú pomalé, nežné melódie, osobne mi ale nevadí ani svižnejšia, rytmická hudba, pri sexe sa dá pekne využiť na udržanie rytmu. Pri výbere vhodnej hudby (ak chceme ku spoločníčke priniesť ako prekvapenie niečo podľa vlastného výberu) sa môžeme nechať inšpirovať hudbou, ktorá podfarbuje pornofilmy a erotické videa. Rozhodne ale k sexu nie je vhodná pustená televízia, keď ju začnete nevedomky sledovať (napríklad hlásia futbalové výsledky alebo niečo iné, čo vás bude zaujímať) vašej partnerky, ktorá sa vás práve snaží uspokojiť, by sa to mohlo nežiaducim spôsobom dotknúť. A ako by asi bolo vám, keby ste zistili, že vaša partnerka cez vaše rameno alebo len s pootočenú hlavou sleduje nejaký televízny program, namiesto aby omdlievala a šalela nadšením z vášho vrcholného výkonu?

Máte radi DIRTY TALK?

Doslova možno tento termín preložiť ako “špinavá reč” a sú to vlastne viac či menej oplzlé a sprosté výrazy, ktoré sa často používajú pre nabudenie vzrušenia. Najmä tí, ktorí sú doma poriadne pod papučou (hoci si to často nechcú pripustiť ani sami pred sebou), sa potrebujú nejako vyblázniť a dokazujú si, akí sú chlapáci. O tom to ale nie je, ak však cítite, že sa hlasno alebo neslušne prejaviť chcete a doma sa s tým nechytáte, čo vám asi zostáva? Jasné, nevešať hlavu a vypátrať sex ponuku nejakého kvalitného erotického portálu, vybrať tú správnu a ide sa na vec! Ak vám robí dobre, keď sa nahlas alebo vulgárne prejavuje aj vaša partnerka, jednoducho vyberte takú, ktorá bude súhlasiť, veď si to jednoducho dohodnete vopred, žiadna hanba to nie je! Inak používanie vulgárnych a drsných slov má aj svoje odborné označenie, táto záľuba sa volá narotofilia a je veľmi rozšírená. Takže šteklivé a necudné slovíčka - áno, ak by to partnerke vadilo, obmedzíte sa a poriadne si to potom užijete inde, jej chyba!

Veľa rečí je niekedy na škodu…

Nič by sa nemalo preháňať, rozprávať sa pri sexe, pochváliť toho druhého alebo naznačiť, ako by ste chceli pokračovať, či už ide o polohu, zmenu tempa alebo blížiace sa vyvrcholenie, to je v poriadku. Ale aj rozprávanie pri sexe má svoje hranice, ak sa budete vykecávať ako televízny komentátor alebo v tom najlepšom začnete rozprávať nejakú veselú či zaujímavú historku zo života, profesionálka síce nič nepovie, ale nadšená tiež nebude, niektorá vám tiež môže povedať, že až sa vykecáte, bude sa pokračovať. Áno, nejaké tie nežnosti alebo aj niečo tvrdšie, oceniť jej telo, odhalené zákutia, tvar poprsia, zadoček, klin, to je tá správna cesta. Ale naozaj, s rozprávaním to nepreháňať.

Nevhodné zdrobneniny a detské pojmy

Stalo sa vám niekedy pri sexe, že partnerka použila nevhodné slová (najčastejšie to bývajú šišlavé zdrobneniny a detské výrazy) či už pre oslovenie alebo tak nazvala vašu “pýchu” a skoro bolo po laškovaní? Skutočná profesionálka aj skúsená amatérka si na také veci dá pozor, aj vy by ste mali občas myslieť na to, ktoré slová alebo frázy vhodné sú a ktoré nie. Niekto je rád, ak ho partnerka nazve ňufáčikom, medvedíkom alebo opičákom, jeho pýchu potom označí ako “pinďourka, ťutínka” alebo iným podobným hrozným slovom. To je (napríklad pre mňa) na stratu erekcie, ak to niekto chcete, je to vaša vec. To už také vášnivé “chcem ťa v sebe, ty býk!” Alebo “striekaj, striekaj a potom mi to rozmaž na celé telo!”, to dokáže aj priemerného milovníka vybudiť k mimoriadnemu výkonu. Rovnako je nevhodné pýtať sa v erotickom klube alebo na erotickom priváte či partnerky päťkrát počas sexu, či vás naozaj miluje, či mala niekedy lepšieho, ponúkať rozvod a následný sobáš a podobné nezmysly. Niekedy naozaj platí, že mlčať je zlato, prípadné neartikulované výkriky a vzdychy sú naopak žiaduce, tie tú správnu atmosféru ešte vylepšia. Tak pozor na pipinky, kvetinky a mačičky, veď ona predsa dobre vie, čo jej to chcete vylízať…

Susedia a dunenie

Praskanie pier gauča alebo dokonca nárazy čela postele do múru v rytme dôkladných prírazov môžu pôsobiť naozaj dobre na chlapské sebavedomie, ak ale sexica nemá svoj vlastný dom a prevádzkuje “živnosť” v požičanom alebo prenajatom sex priváte, mohlo by k problémom so susedmi naozaj dôjsť, takže na to občas dajte pozor. Väčšinou sa vám v takýchto prípadoch dostane včasného varovania, potom buďte ohľaduplní alebo si nabudúce dohodnite erotickú schôdzku niekde inde. Ale správna erotická spoločníčka vás určite neoklame a tie správne vzdychy, výkriky a ruky zaťaté do ramien alebo zadku muža dokážu povzbudiť, až sa niekedy sám čuduje, kde sa to v ňom berie.

Pri fajke sa nedajú klásť otázky

Keď už prebieha príjemná fajka, môžete pochopiteľne niečo povedať, pochváliť spoločníčku alebo požiadať o hlbšie zasunutie, krúženie okolo žaluďa jazykom a podobne, len to neskúšajte ako môj kamarát, ktorý sa stále na niečo vypytoval. A to takou formou otázok, že jeho partnerka musel zakaždým vytiahnuť jeho penis z úst, aby mohla odpovedať, takže asi po piatej otázke mu vravela niečo na spôsob: “Nemôžem ťa fajčiť, keď po mne stále chceš, aby som odpovedala! S plnými ústami sa hovoriť nedá, tak si onanuj sám a budeme si pri tom rozprávať, keď ti to tak bude vyhovovať lepšie! “Asi sami tušíte, ako to nakoniec dopadlo … áno, mlčal ako ryba, len na konci asi zahekal …