Virtuálny sex v Chathouse 3DMali by sme si s úsmevom pripustiť, že sa o nás mužoch občas hovorí, že v niektorých momentoch myslíme len a len tým svojim výnimočným a jedinečným orgánom - áno, penisom. Je to síce veľmi nadsadené a to isté sa veľmi často hovorí aj o ženách, ale niečo na tom zrejme bude, veď kto z nás niekedy nezažil také divoké poblúznenie, kedy všetok rozum išiel náhle bokom? A vďaka systému V-stroker (ktorý vie aj veľa ďalších vecí a venujeme mu určite samostatné rozprávanie) možno použiť svoj “klenot” aj ako ovládač pre virtuálny sex! Systém bol vyvinutý pre umelú vagínu Fleshlight a tak nasadenie na penis je u neho úplne samozrejmé. Pri bezdrôtovom pripojení bude dokonale a citlivo reagovať na každý pohyb a s novým “joystickom” sa určite naučíte dokonale zaobchádzať. Okrem toho, že bude okamžite a citlivo reagovať, dokáže prenášať pocitové vnemy na používateľa, sex bude tým pádom úplne zodpovedať realite. Ale pozrime sa na erotickú hru Chathouse 3D, v ktorej je možné svojej erotické chúťky uspokojovať úplne bez rizika a z pohodlia domova. Napríklad s virtuálnou priateľkou, stvorenou počítačom do posledného detailu podľa vašich predstáv alebo s reálnou priateľkou či escort spoločníčkou nachádzajúcou sa na druhej strane zemegule…

Videoukážky z hry - Virtuálny sex v Chathouse 3D

Tímové hry už zahŕňajú aj multiplayerový sex

Milovníci počítačových a konzolových hier určite vedia, o čo sa jedná, keď zmienime termín MULTIPLAYER. Je to možnosť pripojenia viacerých hráčov do akčnej, dobrodružnej, závodnej či športovej simulácie, kde jednotlivci alebo celé tímy medzi sebou súťažia, snažia sa dosiahnuť vopred stanoveného cieľa a vďaka internetovému pripojeniu sa takýchto akcií môžu zúčastňovať hráči prakticky z celého sveta. Ako sa tieto aktivity vlastne označujú? Herný žáner erotických hier pre viac účastníkov sa skrýva pod prapodivnú skratku MMOVSG, ktorá na prvý pohľad moc sľubne a zaujímavo nepôsobí. Skratka doslovne zahŕňa dlhý a kostrbatý názov “Massively Multiplayer Online Virtual Sex Game” čiže v trochu prijateľnom preklade “sexuálna online hra pre viacerých účastníkov”.

Kto je vlastne na druhej strane?

Virtuálny sex - avatar vs realitaErotická hra Chathouse 3D je v súčasnosti považovaná za vrchol sexuálne a eroticky ladenej zábavy pre dospelých, avšak poznáte to, reklama je reklama. Pre spestrenie medzi niekoľkými návštevami obľúbeného sex privátu alebo erotického klubu môžeme pochopiteľne využiť aj virtuálnu realitu, rovnako ale nie je nad skutočný reálny dotyk a teplo šikovnej amatérky, čo poviete? Hoci v súčasnej pretechnizovanej dobe možno “online sexom” ušetriť množstvo času, ale stojí nám to za to? Navyše v multiplayerovej virtuálnej hre nikdy vlastne neviete, kto je v skutočnosti vaším súperom. Aj keď je pravda, že pre mnohých môže práve tá dráždivá anonymita byť veľkou a zmyselnou výzvou. Účastníci online sexu sa síce poznajú, avšak väčšinou rovnako ako na sociálnych sieťach a erotických chatoch len pod prezývkami. Takže taká pôvabná blondínka menom Jenny môže byť v lepšom prípade nejaká zúfalá škaredá žena (no, aspoň si po internete užije trochu virtuálneho potešenia, želajme jej to) alebo v horšom prípade zvrhlík, ktorý si tu chce ukájať svoje prapodivné chúťky, s ktorými sa inde nechytá. Niečo možno zistiť už z prípadnej konverzácie, ktorú je možné viesť pri zoznámení alebo kedykoľvek po pripojení do siete. Textový alebo podľa voľby i audio chat je pochopiteľne súčasťou programu, avšak napriek tomu toho veľa o osobe na “druhej strane” nezistíte. Vzhľad virtuálneho avatara a jeho telesné proporcie možno pochopiteľne nastaviť podľa vlastných požiadaviek, takže nie je problém sa dočasne stať mužom s obrím penisom, ak po niečom podobnom v kútiku duše túžite. Rovnako je tak možné nastaviť aj “bežné” parametre, teda farbu pleti, typ a vzhľad postavy a všetky detaily. To je napokon v multiplayerových hrách vcelku bežné (až na tie voliteľné intímne rozmery vrátane možnej obriezky). Tiež svoju partnerku uvidíte ako počítačom vygenerovanú postavu, môže si teda doplniť aj tie proporcie, na ktorých ju v reálnom živote Matka Príroda ochudobnila.

Virtuálna helma pre maximálny erotický zážitok

Virtuálny sex - helmaOkrem toho, že svoj náprotivok môžete potešiť penisom, možno k stimulácii použiť aj prsty alebo jazyk, avšak s citom, aby ste si pomerne drahú hernú pomôcku nepoškodili. A pre dokonalý zážitok existuje aj cesta, ktorá virtuálny sex dovedie až na skutočný vrchol - je to VR helma Oculus Rift, špička v súčasnej hernej technológii. Táto helma totiž umožňuje rozhliadanie v celom rozsahu, takže ste umelou realitou priamo obklopení, stávate sa doslova jej súčasťou. Pre túto virtuálnu helmu sú vyvíjané aj ďalšie erotické hry, z ktorých za zmienku určite stojí Wicked Paradise (v preklade “Hriešny raj”), kde okrem sexu môžete prežiť celý romantický príbeh, začínajúci erotickým zoznamovaním, rafinovaným zvádzaním a laškovaním. Ak všetko zvládnete na jedničku, za odmenu sa dočkáte divokého alebo nežného sexu so všetkým čo k tomu patrí.

Aký je názor lekárov a sexuológov na virtuálny sex

Lekári a virtuálny sexOdborníci z oblasti psychológie a sexuológie upozorňujú, že by sa časté používanie týchto virtuálnych pomôcok mohlo stať aj nebezpečným vďaka vzniku závislosti a zpohodlnenia užívateľov. Takže v našom vlastnom záujme nám opäť odporúčajú návrat do náručia osvedčených a skutočných priateliek, manželiek, mileniek alebo navštíviť sex privát a overené erotické spoločníčky, ktoré našim potrebám a predstavám dokážu často vyhovieť úplne dokonale. Ľahká dostupnosť virtuálneho sexu by sa totiž mohla začať výrazne prejavovať aj na početnosti a kvalite partnerských stykov, čo by v dlhodobom hodnotení rozhodne pôsobilo negatívne. Pre niektorých jedincov s naozaj extrémnymi požiadavkami a erotickými túžbami by teda mohol byť virtuálny sex spôsobom, ako zo seba dostať potlačovanú energiu a realizovať svoje nesplniteľné predstavy, pre ostatných by mal virtuálny sex zostať občasnou zábavou. Ak vás táto erotická hra zaujala a upútala, môžete nezáväzne nahliadnuť na stránky: Chathouse3D.com a ďalší postup je už len na vašom rozhodnutí, možno je naozaj pravda, že človek by mal vyskúšať všetko, kým má príležitosť :-) Viac o elektronickej zábave pre dospelých sa dočítate tu: Kam smeruje SEX v hrách? SEX ako (POČÍTAČOVÁ) HRA ? Erotické hry