Sex na diaľkuVirtuálny sex, teda sex bez priameho osobného kontaktu došiel v poslednej dobe vďaka moderným technológiám oveľa ďalej, než v minulých desaťročiach, vlastne aj storočiach. Prvou formou tohto spôsobu bola erotická korešpondencia, ktorá má svoje počiatky už niekedy v stredoveku, dnes je to napríklad erotické mailovanie. Dráždivo popisovať, čo by pisateľ chcel so svojim náprotivkom vykonávať a ako by si to užíval, to bol úplne iný level ako obyčajné čítanie erotickej literatúry s občasným vyobrazením. Avšak obavy z odhalenia takejto korešpondencie mali tiež svoju váhu, veď aj dnes podobná vec pisateľovi neprejde bez poriadnej búrky. Ale práve toto dráždivé balansovanie na hrane a riziko odhalenia už vtedy prinášalo veľkú časť vzrušenia, predsa len také listy nemožno len tak spáliť alebo inak zlikvidovať. Navyše sa k nim možno aj po dlhej dobe vracať. Lenže v nesprávnych rukách sa môžu stať veľmi mocnou zbraňou, preto je potrebné pri ich ukladaní a archivácii (či už v akejkoľvek forme) dbať na maximálnu opatrnosť. Mnohé úryvky z erotickej a sexuálnej túžby priamo vyžarujúcej z literatúry sa dokonca po dlhých rokoch stali bestsellermi a sú inšpiráciou aj pre ďalšie generácie. To isté platí aj o erotických a vášne vzbudzujúcich fotografiách, ktoré pozvoľna doplnili tento spôsob imaginárneho sexuálneho kontaktu.

Vynález Grahama Bella všetko uľahčil aj skomplikoval

Iste, myslím tým telefón, jedno z prvých zariadení, ktoré sa tiež podieľalo a dodnes podieľa na virtuálnom sexe. Nie je to tak dlho, čo boli vo veľkej obľube aj “sexuálne pracovníčky” po telefóne, ktoré dodnes pri správnom prístupe dokážu mnohých mužov doviesť až k orgazmu. A privátne erotické telefonáty? Tie pochopiteľne prišli oveľa skôr, pocit osobného kontaktu je v tomto prípade oveľa intenzívnejší, u písanej formy zostali skôr tí, ktorí do telefónu začali hneď koktať a snáď sa aj červenali. S nástupom mobilných telefónov a počítačov došlo k vytváraniu rýchlych textových správ (SMS) a pochopiteľne bolo možné si erotické hovory celkom ľahko nahrať. Následne dostali modernejšie telefóny aj integrovaný fotoaparát a došlo k ďalšiemu rozšíreniu možností, poslať si erotickú fotku (alebo o niečo neskôr aj erotické video) prinieslo tomuto spôsobu komunikácie ďalšie možnosti. Ale v prípade “nazbieraných” fotiek v mobile bola cesta “do pekiel” ešte jednoduchšia a problém občas ešte dôkladnejší.

Internet otvoril brány pre VIRTUÁLNY SEX

Vďaka webkamerám a nástupu virtuálnych erotických portálov a zoznamiek sa okrem sledovania online porna alebo uložených erotických nahrávok objavila aj možnosť sledovať svojho partnera (alebo partnerku) priamo pri komunikácii či prípadnej masturbácii, táto možnosť bola až donedávna jednou z najpoužívanejších foriem sexuálnej komunikácie bez priameho kontaktu. Účastník (člen chatu alebo súkromnej konverzácie) si mohol vybrať pohlavie, rasu aj konkrétny typ svojho náprotivku a na nejakú dobu to vyzeralo, že aj všemocný internet vyčerpal svoje možnosti a povedal posledné slovo. Lenže vývoj sa rúti míľovými krokmi ďalej a tak ani na poli sexu a erotiky sa nezastavil. Netrúfam si tvrdiť, že sa jedná o posledný krok vo vývoji, ale posledná novinka je naozaj inovatívna a jedná sa o ďalší krok zaujímavým smerom. Kým simulátory partneriek sú finančne veľmi vzdialené bežným užívateľom a zriedkavo máte možnosť si ich vyskúšať na predvádzacích akciách výrobcov, prišiel jeden z najznámejších výrobcov kondómov s vývojom úplne nezvyčajného a výrazne prijateľnejšieho riešenia.

Fyzický kontakt na diaľku

Bez toho aby ste potrebovali nejaké zložité zariadenie alebo vybavenie, údajne budete mať možnosť stimulovať a dráždiť svoju partnerku (alebo partnera) a váš náprotivok zase vás bez komplikovaného a drahého zariadenia. Údajne dobre dopadli aj testy cez moderné smartphony (chytré telefóny). Jedná sa o vibračné erotické spodné prádlo (výber dráždených oblastí bude údajne rozšírený pre prípadné zdokonalenie výsledného efektu), ktoré prenáša dotyky a môže tak stimulovať aj vaše najintímnejšie partie úplne vierohodne. Navyše riziko prenosu nežiaducej pohlavnej choroby je v tomto prípade úplne vylúčené, ak máte správne nastavenú aj ochranu proti internetovým vírusom, neriskujete prakticky vôbec nič. Dráždivý petting na diaľku je teda vraj už vyriešený, s použitím vyvíjaných vibrujúcich nadstavcov sa dá teda sexu venovať prakticky kdekoľvek a kedykoľvek, len si dajte pozor na náhodných prizerajúcich. Kontakt ústami a jazykom je zatiaľ hudbou budúcnosti, rovnako ako vnímanie pachov a vylučovanie sekrétov, pri súčasnom trende vyvíjania virtuálnych technológií to ale rozhodne nie je nič, čoho by sme sa v najbližšej dobe nemohli dočkať. Ak chcete mať predstavu o tom, kam vývoj smeruje, pozrite sa napríklad toto video: Dátum vypustenia tejto novinky medzi používateľskú verejnosť zatiaľ nie je presne známy, firma ale určite nebude dlho čakať, inak by s podobným riešením mohol prísť niekto od konkurencie a to by sa im určite nepáčilo. Takže si pomaly odkladať nejaké to euro stranou? Lenže, hovorte si čo chcete, zájsť občas do obľúbeného alebo priateľmi odporúčaného erotického privátu alebo si nájsť tú správnu spoločníčku na spoľahlivom erotickom portáli, to mi stále pripadá ako reálnejšie a vzrušujúcejšie riešenie. Skutočná partnerka z mäsa a kostí, to je proste iná kategória. Len vhodne vybrať a užiť si podľa svojho, veď s použitím vyhľadávacieho filtra pre požadované erotické služby si môžete dopriať prakticky čokoľvek! Ale určite sa nájdu zvedavci, ktorí nastupujúcu novinku vyskúšajú, priznám, že aj ja by som to už zo zvedavosti určite skúsil, vyskúšať sa má predsa všetko nie? Keď to vyskúšam, určite vám dám vedieť, či to stálo za to…