Erotické služby - vraciate sa k tej istej spoločníčke?Pri platenom sexe si môžete dovoliť prelietavosť a tak viac než dôverne spoznať veľký počet žien, ktoré sa určite budú od seba výrazne líšiť vo všemožných ohľadoch, ako napríklad prístupom alebo sexom. Každému vyhovuje niečo iné a tak už pri samotnom výbere spoločníčky mávajú muži odlišné požiadavky. Ak sa energiou nabitý mladík naháňa len za tým, aby “položil a obšťastnil” čo najväčší počet žien a nedbá tak na kvalitu ako na to, aby medzi kamarátmi na pomyselnom rebríčku dosiahol jednej z najvyšších priečok, môže to byť pre väčšinu z nás celkom pochopiteľné. Muži v strednom veku zase mávajú problém s tým, že im to domáce milovanie príde monotónne a ak sa odohráva naozaj v stereotypnom štýle, je túžba po zmene viac než pochopiteľná. Nechcem teraz tvrdiť, že za fádnosť a minimálnu príťažlivosť manželského alebo aj partnerského sexu po dlhšej dobe spoločného spolužitia nesie vinu vždy žena, veľmi často to tak ale naozaj býva. Najmä po tom, keď deti trochu odrastú, ona sa môže opäť venovať svojej práci, takže sa snaží dohnať stratený čas a dokázať sebe a okoliu, že je stále vo forme. Potom na sex a erotické laškovanie nemávajú dostatok času ani chuť, hlavne tie veľmi cieľavedomé ženy. Snáď si ani neuvedomujú, o čo sa ochudobňujú, prípadne ich biologické hodiny jednoducho zrýchlili a záujem o sex rapídne poklesol. V tom prípade sa ale nemožno čudovať ich polovičkám, že hľadajú nejaké riešenie. Keď celý vzťah a domácnosť inak bez problémov fungujú, je občasné využitie spoločníčky za finančnú odmenu celkom rozumným riešením. Niektorí upätý moralisti samozrejme začnú so svojimi argumentmi, ale napadá vás niečo lepšie? Pre niekoho to zase začalo obyčajnou zvedavosťou, dal na odporúčanie kamarátov alebo zašiel za erotickou pracovníčkou prvýkrát tak trochu z trucu, keď sa nepohodol so svojou priateľkou. A že našiel v platenej erotike záľubu, to sa jednoducho stať môže, nemyslíte?

Dôvody, prečo sa vracať

Ak vám vyhovuje prelietanie „z kvetu na kvet“ a neustále zmeny, je to len vaša vec a hlavná je vaša spokojnosť. Občasná zmena však dokáže vcelku priaznivo a pozitívne pôsobiť na mužskú psychiku, navyše aj “telocvik”, pri sexe uskutočňovaný, patrí medzi techniky, kedy si spravidla dôkladne precvičíte celé telo. Ak nájdete ženu, ktorá dokáže občas naplniť všetky vaše predstavy a požiadavky, nemusí to byť ešte dôvod k rozvodu. Pokiaľ sa jedná o afroditu, ktorá poskytuje svoje dokonalé erotické služby za odplatu, stačí si sexuálny život trochu spríjemniť a ďalej nie je potrebné nič radikálne meniť. Mnohí muži totiž doma nedokážu požiadať svoje polovičky o menej obvyklé a vžité praktiky, majú trému a hanbia sa. Pritom pokiaľ navštívia sex privát im to často nerobí žiaden problém, len to jednoducho musí byť niekto pre nich “cudzí” v tom zmysle, že sa necítia nijako viazaní spoločenskými normami a predsudkami. Pomerne často sa však stáva, že si muž nájde spoločníčku a nakoniec zistí, že z erotického vyvádzania vznikol priateľský vzťah, sex do neho síce patrí a zapadá, rozhodne ale nemusí byť tým jediným a hlavným dôvodom opakovaných návštev. Mať niekoho, s kým okrem žeravých chvíľok v očakávaní orgazmu a vášnivých objatí možno stráviť príjemné chvíle, aj len tak obyčajným klábosením, objatím alebo pomaznaním, tak to je úžasný pocit. Ďalším kladom takého opakovaného kontaktu s rovnakou spoločníčkou je aj určitá skúsenosť s praktikovanými technikami, po nejakej dobe opadnú aj posledné zábrany a potom nie je naozaj problém požiadať o čokoľvek špeciálne.

Nielen o sexe

V neposlednom rade musíme spomenúť aj ženy, ktoré ponúkajú svoje služby ako dokonalý doprovod do spoločnosti alebo za zábavou. Nemusí sa vždy jednať len o vyslovene erotický a sexuálny vzťah, ak sa potrebujete z akýchkoľvek dôvodov niekde ukázať s “dámou na úrovni” vo všetkých smeroch, nájdete ich rovnako v ponuke erotických portálov. Za niečo také človek dokáže byť veľmi vďačný, pamätá si a keď je potreba, má istotu kam sa obrátiť. Takže ak máte takú občasnú priateľku, buďte radi. Rozhodne návrat k rovnakej spoločníčke pre mnohých z nás nie je ničím až tak nezvyklým. Ak to bude častejšie, určite si toho bude vážiť aj sexica a vzťah sa upevní. Samozrejme nejde o nič záväzné, ale mať istotu do čoho idete je v niektorých situáciách na nezaplatenie. A ak na takú “osvedčenú a dobrú” sexy - spoločníčku poskytnete odporúčania v okruhu svojich priateľov, určite bude spokojnosť na oboch stranách. Veď už len istota čistoty, ústretového prístupu a vlastná skúsenosť, to všetko hovorí pre návrat do osvedčeného hniezdočka. A keď medzitým odskočíte k inej, to vám predsa žiadna kňažka lásky nemôže mať za zlé.

Kúzlo návratu k spoločníčke

Proste k takej, s ktorou je nám dobre, sa vraciame radi a ideme tak trochu “na istotu”, už si nás často aj pamätá a presne dokáže vycítiť, čo budeme chcieť a potrebovať. Pochopiteľne nemôžete čakať, keď zavoláte slečne, s ktorou ste pred rokom “pošpásovali”, že si vás bude pamätať a z vášho ohláseného návratu padne nadšením na zadok. Aj keď ozajstná a pohotová profesionálka sa nedá zaskočiť a dokáže zahrať scénku o tom, aký ste nezabudnuteľný lepšie ako kopa skutočných herečiek. Ak budete erotické služby niektorej zo “žien na sex” vyhľadávať častejšie, vzťah už nebude taký chladný a neosobne pracovný, občas sa môžete dočkať bonusu v podobe mimoriadne ústretového prístupu a nejakej tej špecialitky navyše. Proste niektorí z nás občas radi vsadia na istotu a idú s chuťou do niečoho čo majú vyskúšané, spravidla to býva príjemné pre obe strany. Tiež máte nejakú svoju “obľúbenkyňu”?