PEGGING a STRAPONNa prvý pohľad tento štýl sexu mnohí nezmyselne odsudzujú pre prirovnanie k homosexuálnemu styku. Opak je však pravdou, túto techniku používajú heterosexuálne páry, keď chcú vyskúšať niečo úplne nové. Nech si však nechajú svoje prípadné odsúdenie až po tom, čo pegging vyskúšajú, možno ho budú následne brať úplne inak. Jedná sa o sex, kedy žena preberá mužskú rolu a vykonáva prienik do pánskeho pozadia, spočiatku prstami, neskôr používa dildo (umelý penis) alebo priamo pripínaciu pomôcku STRAPON. Je to vlastne pánsky úd na postroji, ktorý umožňuje žene vyskúšať si to, čo bežne vykonáva muž a naopak páni sa môžu vžiť do úlohy spoločníčky, ktorá je potešovaná análnym sexom. Znie to neprirodzene alebo trochu zvrhlo? A koho by práve niečo také aspoň niekde v podvedomí nelákalo? Keď ma (a už je to pekných pár rokov naspäť) oslovila kamarátka s tým, že si chce raz vyskúšať sex obrátene a poriadne mi to urobiť, spočiatku som netušil, o čo sa jedná a ochotne som súhlasil. Stále som nebol úplne v obraze a očakával som nejakú nezvyčajnú a trochu perverznú techniku. Ale, že na mňa nastúpi so silikónovým penisom, ktorý sa bude týčiť z jej (inak teda moc príjemného) lona, to som naozaj neočakával. Pretože s análnym sexom sme už mali viac než dôkladné skúsenosti, presvedčila ma, že to žiadny problém nebude.

Začínať sa musí ako s pannou

Aby sa pokúsila do mňa rovno vniknúť (aj keď sľubovala citlivé a jemné zaobchádzanie), to som hneď s vďakou odmietol a pripomenul jej, ako rozpačito pristupovala ku svojmu prvému análnemu styku. Takže dohoda na tom, že v prípade nežiaducich pocitov alebo dokonca bolesti okamžite skončíme, bola trochu potupná, ale určite dôležitá. Celkom inak som chápal jej pocity, keď sa prvýkrát chystala prijať do zadočku môj penis. A skutočne, prežil som si niečo podobné. Pri riadnej lubrikácií nie je prienik jedného a následne ani dvoch prstov nič nepríjemného, ak tomu predchádza citlivé, neunáhlené zaobchádzanie. U mužov navyše dochádza k veľmi príjemnému a žiaducemu dráždeniu prostatickej žľazy, keď už nemáme ten povestný bod G, užijeme si aspoň toto. Ak dôjde k citlivému dráždenie prostaty, možno je to niečo podobné, ťažko posúdiť. Pre maximálnu hygienu je možné na prsty použiť kondóm alebo latexovú rukavicu, to je už na dohode partnerov. A potom príde ten pre chlapa tak nezvyčajný okamih, zrazu ucíti, ako do neho partnerka vchádza a rytmicky sa v ňom pohybuje. Taký býva váš prvý anál, dievčatá? Ťažko niečo podobné popisovať, každý to asi cíti inak, každopádne ak sa súčasne na vás pevne tlačia partnerkine prsia a ešte vám zíde rukou “dopredu” a trochu zapumpuje… no, už to neviem presne, ale každopádne ten dostrek vtedy letel sakramentsky ďaleko. Možno budete mať pocit niečoho zakázaného alebo snáď aj zvráteného, rozhodne to ale stojí za vyskúšanie.

Ako si nasadí STRAPON

Ak už “ručná a prstová” predohra úspešne prebehla, môže dôjsť na dildo alebo lepšie na takzvaný “strapon”, teda pripínací penis. Existuje množstvo typov a výrobcovia týchto pomôcok stále prichádzajú s nejakými novinkami. Ak si chcete byť istí, že na vás afrodita nevytiahne nejakého zabijaka a pritom ste odhodlaní dotiahnuť hru do finále, vyberte a prineste si “nástroj” podľa svojich predstáv. Análne guličky alebo decentný vibrátor sú možným riešením ale pre skutočne dokonalý dojem a kontakt bude naozaj najlepším riešením už spomínaný pripínací strap. Najčastejšie je zhotovený s postrojom, ktorý pozostáva z niekoľkých kožených, latexových alebo textilných popruhov a umožňuje tak žene pripnúť si ho do polohy, ktorá zodpovedá stoporenému pánskemu údu. Z vnútornej strany môže mať aj dráždivé výstupky pre masáž klitorisu. Ak si chcú užiť prienik súčasne obaja zúčastnení je možné použiť aj obojstranné strapy, keď druhý umelý úd je zavedený do vagíny. V ponuke mnohých výrobcov sú aj také riešenia, že pri troche zručnosti nie je ani potrebné používať upevňovacie popruhy. Kto má ale v obľube BDSM techniky, práve tie pásky a popruhy veľmi ocení. A ak si žena chce užiť pocit dobývania a prenikania do partnerovho pozadia, je k tomu dokonale pripravená. Vždy je potrebné použiť väčšie množstvo kvalitného lubrikantu, ktorý zaručí dostatočnú klzkosť umelého penisu. Mnohé strapy sú vybavené aj citlivo regulovateľnými vibráciami, ktoré pri správnom použití môžu zážitok výrazne znásobiť. Ďalším riešením je oblečenie latexových nohavičiek, na ktorých je umelý úd priamo upevnený. Bývajú tesne vypasované a často majú zvýšený pás.

Strap aj pre pánov

Penisy s postrojom sú pochopiteľne k dispozícii aj pre pánov, samozrejme v mnohých rafinovaných obmenách. Často sa používajú v kombinácii s kondómom, vnútorné steny umelého údu výrazne stimulujú povrch penisu a príjemne dráždia. Tieto nástavce sú k dispozícii aj pre mužov s menšími penismi, ktorí chcú svoju partnerku ohromiť poriadnu “kladou”, efekt predĺženia môže byť až šesť centimetrov, rovnako sa tak vyrábajú aj v skutočne “nadľudských” priemeroch. Rovnako bývajú vybavené vibračným mechanizmom, ktorý najčastejšie riadi diaľkový ovládač. Kto ho bude mať v ruke, to je už na dohode laškujúceho páru. Ak chcete pôsobiť na viacerých citlivých miest naraz, siahnite po strapoch, ktorý okrem bežného penisu býva rozšírený o druhý (spravidla o trochu menším priemerom a dĺžkou), ktorý zavediete do zadočku. Pripnúť potom musíte celý postroj podľa polohy, ktorú ste sa rozhodli praktizovať. Tento análny nadstavec býva aj odnímateľný, prípadne niektoré postroje bývajú vybavené dráždivým špeciálne tvarovaným nástavcom, ktorý pri styku slúži na dráždenie klitorisu, ak chcete svoje ruky využívať niekde inde. Výber je naozaj veľký, diskrétnu dodávku ponúkajú takmer všetky obchody a tak je len na vás, či vyskúšate slasti peggingu alebo zvolíte pánsky strap on. Tak prelistujte sex ponuky, zdvihnite telefón, zavolajte tej správnej erotickej spoločníčke a vyskúšajte túto techniku. Čítajte viac: Masáž prostaty, pánsky anál BDSM – láka vás okúsiť nepoznané?