sexO sexe sa toho hovorí veľa ale je vždy otázkou čo z toho brať vážne, niektoré veci ale stoja za zamyslenie… Zaujímavých a aj na prvý pohľad “podozrivých faktov” o sexe sa nájde množstvo v ústnom podaní, v dennej bulvárnej tlači aj v seriózne sa tváriacich erotických časopisoch rovnako ako na internete a ktovie kde ešte. Hoci asi všetko nebudeme brať úplne vážne, niektoré údaje sú celkom zaujímavé.

MUŽI IDÚ “NA VEC” BEZ ROZMÝŠĽANIA…

Pri porovnaní výsledkov hĺbkového prieskumu ohľadom impulzívneho sexu došli “páni vedci” z niekoľkých amerických univerzít k tomu, že väčšina mužov v Spojených štátoch je oveľa ľahšie prístupných sexuálnemu romániku bez väčšieho premýšľania o možných následkoch, zatiaľ čo americké ženy sú viac než dvojnásobne zdržanlivé. Neznamená to, že by sa sexu bez dlhšej známosti a hlbších úvah úplne vyhýbali, pokiaľ ale samy o sebe vedia, že sú ľahko “uloviteľné” a nemajú príliš silné zábrany, bývajú na tieto situácie oveľa lepšie pripravené, kondóm je v kabelke častejšie ako rúž. V porovnaní s podobnými výskumami, ktoré prebehli v Európe pred niekoľkými rokmi, vychádzajú naši muži ako oveľa aktívnejší, čo sa týka záujmu o súbežný mimomanželský sex a sex za finančnú odmenu či informovanosti o novinkách a poskytovaných erotických službách na privátoch a kluboch. Pri výbere erotickej spoločníčky sa z veľkej časti nechávajú viesť prvým dojmom a priloženou fotografiou, ďalej sa zaujímajú o poskytovanie menej obvyklých erotických praktik a často dajú na odporúčania svojich priateľov. Milovníci plateného sexu z poza oceánu idú na výber spoločníčky takmer vedecky, databázu erotických zoznamiek nechávajú prejsť špeciálnymi vyhodnocovacími programami a svoju pozornosť zameriavajú v prvom rade na vhodné parkovanie, často pri výbere uprednostňujú konkrétnu farbu vlasov a vybavenie erotického privátu.

NAHLAS SI SEX LEPŠIE UŽIJEME?

Young couple making loveMilenecké páry, ktoré pri sexe neslušne hovoria (dirty talk), kričia a vydávajú rôzne nie príliš koordinované zvuky si spravidla svoje potešenie užijú oveľa intenzívnejšie než tí, ktorí musia byť potichu, aby nerušili susedov alebo deti? Samozrejme “tichý sex” s možnosťou okamžitého pristihnutia (vo verejnom bazéne, prostriedkoch hromadnej dopravy, v susednej miestnosti pri oslave a podobne) je vraj ešte vzrušujúcejší! Odporúča sa však len osobám so silnými nervami a dobrým sebaovládaním, inak je riziko prezradenia skutočne vysoké. Ak máte zlý pocit z toho, že vaše prejavy pri sexe niekto počúva, môžete situáciu riešiť hudobnou kulisou. Pokiaľ sa ale poriadne “opriete” do “práce” s erotickou spoločníčkou, nezachráni to ani napoly pustené rádio alebo prehrávač. A pri naplno pustenom heavy metale sa nie každému darí úspešne dosiahnuť erotický vrchol. Jednoznačne najoptimálnejšou voľbou je osvedčený sex privát s hrubými múrmi alebo erotické súkromie v samostatnom dome. Opakom je bytová jednotka, ktorú pre svoju činnosť užíva viac dievčat súčasne, menej otrlého jedinca s túžbou po decentnom súkromí dokáže séria vášnivých výkrikov alebo strojové narážanie postele do múru v susednej miestnosti rozhodiť z formy. Ak to takto nemáte radi, uistite sa dopredu, že budete podobných nežiaducich kulís ušetrení, veď sa stačí len rozumne dohovoriť.

ŽENY SÚ ČASTO RAFINOVANEJŠIE

Čo sa týka žien, záujem o platené služby spoločníkov za FO sa delí medzi spoločenské a erotické s tým, že “za veľkou mlákou” je pomerne vysoké percento záujmu o erotických atlétov s čo najčerstvejším zdravotným osvedčením, zatiaľ čo ženy v Európe vyhľadávajú služby gigolov a pánskeho sprievodu z veľkej časti pre zvýšenie spoločenskej prestíže, to znamená návštevy kultúrnych a spoločenských akcií. K následnému zakončeniu vo forme sexu nedochádza zďaleka tak často, ako by sme možno na prvý pohľad očakávali, často je spoločník žiadaný ako počúvajúca a prikyvujúca “vŕba”. V poslednej dobe, vďaka veľkej časovej vyťaženosti úspešných mužov, získavajú popularitu aj “spoločníci na nákup”, ktorí s úsmevom a pochopením trpezlivo asistujú aj pri niekoľkohodinových nákupoch a dlhom vyberaní (bodaj by nie, keď to nejde z ich vrecka!). Ak už sa ženy rozhodnú nejakého toho muža získať do osídiel sexu, idú na to premyslenou zvodnou taktikou, len zriedkavo sa prejavia priamym “ťahom na bránku”. Takže mužskí spoločníci to nemajú jednoduché, niekedy do poslednej chvíle netušia, či nakoniec skončia v posteli alebo či klientka dosiahne pomyselného orgazmu dosiahnutým objemom postúpených informácií a zaplnením skríň alebo botníku novými úžasnými kúskami. V poslednej dobe prejavujú zvýšený záujem o escort spoločníčky ženy zo zámoria, konkrétne so Spojených štátov, platená spoločníčka im často poskytuje rozmanitú škálu služieb od vypočutia osobných problémov cez masážne služby až po ponuku erotiky a sexu, niekedy sa jedná aj o ženu, ktorá po telefonickom objednaní príde a postupne vyhovie manželke a následne aj manželovi, prípadne ponúkne erotické hrátky v trojke. Pri troche hľadania možno nájdete podobné služby aj na tuzemských erotických portáloch, myslíte, že o ne bude záujem? Veď sex ponuky švédskej trojky alebo spoločnej návštevy swingers párty či gangbangu sú už dávno pomerne dosť využívané…

ZÁVEROM PÁR ZAUJÍMAVOSTÍ alebo VERILI BY STE, ŽE…

  • veľký počet moderných žien, podľa výskumu vraj celých 84%!, poskytuje partnerovi sex ako odmenu a odplatu za pomoc v domácnosti?!
  • priemernému mužovi stačia k vyvrcholeniu dve až tri minúty?
  • žena potrebuje k vyvrcholeniu 20 až 30 minút pohlavnej stimulácie?
  • každú minútu sa na Zemi odohráva približne 100 miliónov pohlavných aktov?
  • viac ako 85% mužov tajne túži po zážitku v erotickom priváte alebo erotickom klube pričom približne 50% si niečo také skutočne dopraje… ale len asi 5% sa vôbec kedy prizná svojej partnerke alebo manželke?
  • viac ako 93% mužov sa so svojimi zážitkami zo sex privátu, príležitostnej nevery z práce alebo služobnej cesty pochváli svojim kamarátom?

Čítajte tiež: Ticho, vzdychy, nadávky?