Top inzeráty

Zriem Wellness, 45

#18213

Košice - Staré Mesto

dnes 12:00 - 14:00

aktualizácia inzerátu pred 7 hodinami

Niečo o mne

Vek45 rokov
Miery162 cm, 61 kg, chodidlo 36 EU
Prsiaveľkosť 1
Prirodzeniečiastočne oholené
Tetovanienie
Piercingnie
Fajčiarkanie
Skúsenostiskúsená, profi
Ponúkamprivát
Výber dievčatnie som sama
Služby premužov, ženy, páry, zdravotne znevýhodnených
HovorímAnglicky

Popis

Som zvedavá, prirodzená, svieža a šťavnatá žena. Ponúkam Ti stretnutie, kde Ti doprajem erotickú wellness masáž celého tela rukami a mojím telom... ak budeš chcieť, tak aj s vyvrcholením, či s viacerými ;).

Mojím hravým šarmom, dotykmi mojich rúk a mojím telom otváram spomienky Tvojho tela na tie najpríjemnejšie chvíle Tvojho života. Totálne uvoľnenie. Zaži pri mne nekonečný dotykový a duševný wellness. Nič nemusíš, len dostávaš. Krásne a dlho Ťa vyhraním, Tvoju túžbu rozmasírujem do Tvojho tela... dostaneš láskyplný drive.

Ja si dohadujem len pár takýchto stretnutí za mesiac, preto som ľudská, živá a zvedavá. Som exkluzívna, preto nie som lacná, hoci neponúkam sex.

Viac o mne na mojom webe www.zijemvtebe.sk, čo sú moje príbehy zo stretnutí s mužmi, čo ponúkam, v čom som dobrá, more šťavnatých foto, ktoré tu nemôžu byť uverejnené... uži si ma... dobrú chuť a šťastné túženie, drahý Muž... tu nájdeš aj moje termíny v budúcnosti, na ktoré sa už môžeš zapísať, pretože na poslednú chvíľu už nemusím byť voľná...

Ozaj a tieto dni budeme mať v Košiciach iba jedno stretnutie za deň, preto neváhaj.

Ponúkam stretnutia sama, či do trojky s mojou obľúbenou Holubicou. Zažil si už niekedy dve perfektne zohrané umelkyne erotickej tantrickej ceremónie - dve živé hravé ženy, ktoré sa hrajú svojimi telami s celým tvojím telom?

Prosím nevolaj mi, iba napíš správu. Ak sa ti neozvem hneď, odpíšem ti neskôr. Ak nechceš, aby som sa Ti ozývala späť kvôli utajeniu Tvojho záujmu o mňa, napíš mi to do správy a ozvi sa, keď zase budeš v bezpečí. ;)

Praktiky

Masáž
Masáž s HE
Masáž telo na telo
Vzájomná masáž

Pracovná doba

Pondelok
12:00 - 14:00
Utorok
12:00 - 14:00
Streda
12:00 - 14:00
Štvrtok
12:00 - 14:00
Piatok
nepracujem
Sobota
nepracujem
Nedeľa
nepracujem

Zdieľať inzerát cez

Ostatné inzeráty

Košice

Košický kraj

Aktualizácia: 19.05.2024
Registrácia: pred viac ako rokom
Počet zobrazení: 347742
Zavolať Odpovedám na SMS Odpovedám na WhatsApp